FGLightController for Mac

FGLightController for Mac 1.0

Mac / Softech di Germinara Francesco / 32 / Целосни спецификации
Опис

FGLightController за Mac - врвното решение за контрола на осветлувањето

Дали сте уморни од рачно контролирање на вашите светла? Дали сакате да создадете неверојатни светлосни ефекти со леснотија? Не гледајте подалеку од FGLightController за Mac, врвното решение за контрола на осветлувањето.

Дизајниран специјално за корисници на Mac, FGLightController ви овозможува да креирате свои секвенци на вклучување/исклучување за максимум 16 светла. Со HD1100 Ethernet I/O од Sena Technologies, можете лесно да ги контролирате вашите светла од каде било во просторијата.

Но, тоа не е се. FGLightController исто така нуди низа параметри за конфигурација, вклучувајќи трепкање, случајно и времиња за повторување на истата низа. Ова значи дека можете да создадете навистина уникатни и зачудувачки светлосни ефекти кои ќе го импресионираат секој што ќе ги види.

И ако сакате да ја користите оваа апликација исто како и ние, размислете да направите донација преку PayPal на нашата веб-страница (www.germinara.it). Вашата поддршка ни помага да продолжиме да развиваме неверојатен софтвер како FGLightController.

Клучни карактеристики:

- Создадете сопствени секвенци на вклучување/исклучување до 16 светла

- Користете HD1100 Ethernet I/O од Sena Technologies

- Конфигурирајте трепкање, случајно и времиња за повторување на истата низа

- Лесен за користење интерфејс дизајниран специјално за корисници на Mac

Создадете неверојатни светлосни ефекти со леснотија

Со FGLightController, создавањето неверојатни светлосни ефекти никогаш не било полесно. Без разлика дали сакате да го поставите расположението во вашиот дом или да ги импресионирате гостите на некој настан или забава, овој софтвер има сè што ви треба за да ја подигнете вашата игра со осветлување на следното ниво.

Интуитивниот интерфејс е дизајниран специјално за корисници на Mac и го олеснува создавањето на приспособени секвенци на вклучување/исклучување до 16 светла. И со поддршка за HD1100 Ethernet I/O од Sena Technologies, контролирањето на вашите светла е едноставно и без проблеми.

Но, она што навистина го издвојува FGLightController е неговиот опсег на параметри за конфигурација. Можете да конфигурирате обрасци за трепкање што ќе додадат длабочина и текстура на вашите светлосни ефекти или да користите случајни поставки што ќе ги одржуваат работите свежи секој пат. И ако има одредена низа што работи особено добро, едноставно поставете ја така што ќе се повторува повеќе пати во текот на ноќта!

Поддржете ги нашите развојни напори

Во Germinara Software Solutions ние сме посветени на развој на висококвалитетни софтверски решенија како FGLightController. Но, ни треба вашата помош! Ако сакате да ја користите оваа апликација исто како и ние, ве молиме размислете да направите донација преку PayPal на нашата веб-страница (www.germinara.it).

Вашата поддршка ни помага да продолжиме да развиваме неверојатни софтверски решенија како ова за да можеме да продолжиме да носиме нови функции и функционалност во нашите производи со текот на времето!

Заклучок:

Ако барате лесно за употреба, но моќно решение кога станува збор за контрола на осветлувањето, тогаш не гледајте подалеку од FGlightcontroller! Со својот интуитивен интерфејс дизајниран специјално за корисниците на Mac во комбинација со неговата способност да конфигурира различни поставки, како што се обрасци за трепкање или повторување на одредени секвенци повеќе пати во текот на еден настан, направи FGlightcontroller да се издвојува меѓу другите слични апликации достапни денес! Па зошто да чекате повеќе? Преземете го FGlightcontroller денес!

Целосни спецификации
Издавач Softech di Germinara Francesco
Страница на издавачи http://www.germinara.it
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2006-05-22
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на матични плочи
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.4 PPC
Барања HD1100 Sena Device (www.sena.com)Mac OS X 10.4 or higher The output of the I/O card is TTL compatible, then you must interface with power card to manage Lights or other devices.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 32

Comments:

Најпопуларни