YTD Video Downloader for Mac

YTD Video Downloader for Mac 5.9.15

Mac / GreenTree Applications / 1416354 / Целосни спецификации
Опис

YTD Video Downloader за Mac е моќен интернет софтвер кој ви овозможува да преземате и конвертирате видеа од десетици локации. Овој софтвер е повеќе од само преземач на Youtube за Mac, бидејќи поддржува преземања на HD и HQ видео од различни извори. Со YTD Video Downloader за Mac, можете лесно да ги преземате вашите омилени видеа и да ги конвертирате во други видео формати.

Програмата е неверојатно лесна за употреба. Сè што треба да направите е да го наведете URL-то на видеото што сакате да го преземете, слично на преземачот на YouTube, и кликнете на копчето Преземи. Оттаму, YTD Video Downloader за Mac ќе започне да го презема видеото од URL-то што го наведовте.

Една од најдобрите карактеристики на овој софтвер е неговата способност да ги конвертира преземените видеа во различни формати погодни за различни уреди како што се iPad, iPod, iPhone, PSP, мобилен телефон, Windows Media Player или XVid. Можете исто така да ги репродуцирате сите претходно преземени или конвертирани видеа директно во рамките на програмата.

Интерфејсот на YTD Video Downloader за Mac е дизајниран имајќи ја на ум леснотијата на користење. Вклучува формат со јазичиња што го олеснува навигацијата помеѓу преземањето датотеки и нивно претворање во различни формати. Новиот таб Активност им овозможува на корисниците да следат повеќе преземања и конверзии во реално време.

Друга одлична карактеристика што го издвојува овој софтвер од другите интернет алатки е неговата способност да презема целосни плејлисти наместо само едно видео во исто време. Ова значи дека корисниците можат лесно да зачуваат цели листи за репродукција без да мора рачно да го избираат секое поединечно видео.

Севкупно, YTD Video Downloader за Mac нуди одлично решение за секој кој бара ефикасен начин за преземање и конвертирање на онлајн видеа на нивниот Apple компјутер или лаптоп. Без разлика дали барате висококвалитетна HD содржина или едноставно сакате лесна за употреба алатка која ја завршува работата брзо и ефикасно - овој софтвер има сè покриено!

Клучни карактеристики:

- Поддржува HD и HQ видеа

- Конвертира видеа во различни формати

- Интерфејс лесен за употреба

- Следење на активност во реално време

- Презема целосни плејлисти

Поддржани страници:

YTD Video Downloader поддржува десетици популарни веб-локации, вклучително и YouTube (се разбира), Facebook Vimeo Dailymotion Metacafe Vevo Yahoo! Екран LiveLeak MyVideo NicoVideo TV.com Veevr Adobe TV FunnyOrDie CollegeHumor eHow Howcast IGN GameTreilers Crunchyroll South Park Studios Комедија Central PBS MTV CBS Bliptv CBC.ca Break.com G4TV Veoh AOL на WSJ Live за Ројтерс Њу Јорк Тајмс САД денес Ројтерс Вол Стрит Журнал CNBC The Huffington Post The Daily Beast Politico Видеа на Google Photobucket Yahoo! Music Soundcloud Mixcloud Tumblr Instagram Vine Plus многу повеќе!

Преглед

YT Video Downloader за Mac е брза, лесна за употреба алатка за преземање видео со стриминг. Неговиот интуитивен интерфејс е лесен за користење без никакви инструкции, брзо ги завршува преземањата и фрла некои корисни дополнителни опции.

YT Video Downloader за Mac вклучува лесно разбирливо главно мени, со три добро означени копчиња кои ги опишуваат главните карактеристики. Во горниот десен агол, копче за помош е достапно за новите корисници, но на повеќето нема да им треба никакво водство за да започнете или да го користите YT Video Downloader. Од делот за преземање, корисниците можат да внесат URL-адреса на YouTube за преземање, но ако ја имаат отворена врската на YouTube во веб-прелистувач, таа автоматски ја става во областа на URL-то, што е корисна карактеристика, особено кога се работи со долги, комплицирани адреси . Корисниците исто така можат да ја променат локацијата за преземање, што е мал, но убав допир за да ви даде контрола врз тоа каде се зачувува содржината. Има некои додатоци кои ја прават оваа алатка уште попрактична, вклучувајќи опции за конвертирање видеа во различни формати или нивно сечење во други големини. За време на тестирањето, преземањата и конверзиите завршија брзо, а видеата се репродуцираа добро.

YT Video Downloader за Mac ги нуди сите карактеристики што би ги очекувале за преземање видеа со стриминг и некои дополнителни за конверзија. Програмата е бесплатна, лесна за употреба и се препорачува за корисници на Mac кои сакаат да преземаат видеа на YouTube за гледање офлајн.

Целосни спецификации
Издавач GreenTree Applications
Страница на издавачи http://www.greentreeapps.ro/en
Датум на издавање 2020-04-07
Датум на додавање 2020-04-07
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 5.9.15
Барања за ОС Macintosh
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 469
Вкупно преземања 1416354

Comments:

Најпопуларни