MediaHuman YouTube to MP3 Converter for Mac

MediaHuman YouTube to MP3 Converter for Mac 3.9.9.57

Опис

MediaHuman YouTube to MP3 Converter for Mac е моќен и лесен за користење софтвер кој ви овозможува да извлечете аудио записи од вашите омилени видеа на YouTube и да ги зачувате како MP3-датотеки. Со овој софтвер, можете да ја слушате вашата омилена музика офлајн или на вашиот пренослив музички плеер без никакви проблеми.

Овој импресивен софтвер е дизајниран специјално за корисници на Mac кои сакаат да слушаат музика на YouTube, но сакаат удобност да ја имаат офлајн или на нивните преносливи уреди. Тоа е одлична алатка за секој кој сака да изгради своја музичка библиотека со висококвалитетни аудио записи.

Една од најдобрите работи за конверторот MediaHuman YouTube во MP3 за Mac е неговата едноставност. Корисничкиот интерфејс е интуитивен и јасен, што го прави лесен за користење дури и за почетници. Сè што треба да направите е да го копирате URL-то на видеото што сакате да го конвертирате, да го залепите во софтверот, да го изберете излезниот формат (MP3) и да кликнете на „Преземи“. Софтверот ќе се грижи за сè друго.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да презема цели плејлисти или канали со само еден клик. Ова значи дека ако имате омилен изведувач или бенд чии видеа сакате да ги гледате на YouTube, можете лесно да ги преземете сите нивни видеа како MP3 датотеки со едно движење.

Покрај тоа, MediaHuman YouTube во MP3 Converter за Mac, исто така, им овозможува на корисниците да почнат да ги следат избраните плејлисти или канали и автоматски да преземаат нови видеа додека се поставуваат. Ова значи дека откако ќе ги поставите вашите параметри во софтверот, тој ќе продолжи да работи во заднина без никаква интервенција од ваша страна.

Квалитетот на аудио записите извлечени од овој софтвер е исклучителен. Поддржува висококвалитетни формати како бит-стапка од 320 kbps што гарантира дека нема губење на квалитетот на звукот при конверзија.

Едно нешто што вреди да се спомене за MediaHuman YouTube To Mp3 Converter за Mac е тоа што е потполно бесплатен! Не ви требаат никакви планови за претплата или воопшто не плаќате ништо; само преземете го и инсталирајте го на вашиот компјутер и почнете да го користите веднаш!

Како заклучок, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која може да ви помогне брзо да ги извлечете аудио записите од вашите омилени видеа на YouTube, додека одржувате висококвалитетен звук, тогаш не гледајте подалеку од MediaHuman Youtube во Mp3 Converter For Mac!

Целосни спецификации
Издавач MediaHuman
Страница на издавачи https://www.mediahuman.com
Датум на издавање 2021-06-24
Датум на додавање 2021-06-24
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 3.9.9.57
Барања за ОС Mac OS X 10.11, macOS 10.15, Macintosh, Mac OS X 10.9, macOS 10.14, macOS 10.12, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8, macOS 10.13
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free
Преземања неделно 197
Вкупно преземања 964088

Comments:

Најпопуларни