Apple iTunes for Mac

Apple iTunes for Mac 12.8

Опис

Apple iTunes за Mac е моќен и разновиден софтвер за MP3 и аудио кој ви овозможува да ја организирате, репродуцирате и синхронизирате вашата дигитална музика и видео на вашиот компјутер. Со својот кориснички интерфејс, iTunes го олеснува управувањето со вашата медиумска библиотека и откривањето нова содржина од продавницата на Apple Music.

Без разлика дали сте љубител на музика или филм, iTunes има се што ви треба за да се забавувате. Можете да пристапите до милиони песни, албуми, филмови, ТВ емисии, аудио книги, подкасти и повеќе од удобноста на вашиот дом. И со неговата беспрекорна интеграција со уредите на Apple како iPod touch, iPhone, iPad и Apple TV - можете да ја носите вашата забава со себе каде и да одите.

Една од клучните карактеристики на iTunes е неговата способност да ја организира вашата медиумска библиотека. Можете да креирате плејлисти засновани на жанр или расположение - што го олеснува наоѓањето на совршениот саундтрак за секоја пригода. Можете исто така да ги оценувате песните за да се појавуваат почесто во режимот за мешање или да создавате паметни листи за репродукција кои автоматски се ажурираат врз основа на критериуми како изведувач или албум.

iTunes нуди и напредни опции за репродукција како што се вкрстување помеѓу песните и прилагодување на брзината на репродукција - што ви овозможува уште повеќе да го приспособите вашето искуство со слушање. И ако барате нешто ново за слушање или гледање - iTunes нуди персонализирани препораки врз основа на она што е популарно меѓу другите корисници.

Друга одлична карактеристика на iTunes е неговата способност да синхронизира содржина на повеќе уреди. Без разлика дали се работи за пренесување музика од вашиот компјутер на iPod touch или за правење резервна копија на фотографии од iPhone - синхронизацијата е брза и лесна со iTunes.

Но, можеби една од највозбудливите карактеристики на iTunes е нејзината интеграција со Apple Music - услуга за стриминг базирана на претплата која им овозможува на корисниците пристап до милиони песни без реклами. Со Apple Music интегриран во iTunes - откривањето нови уметници никогаш не било полесно.

Севкупно, ако барате сеопфатен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува да управувате со сите аспекти на вашата библиотека со дигитални медиуми, истовремено обезбедувајќи пристап до милиони песни и филмови - тогаш не гледајте подалеку од сопствениот - iTunes на Apple !

Целосни спецификации
Издавач Apple
Страница на издавачи http://www.apple.com/
Датум на издавање 2018-08-06
Датум на додавање 2018-08-06
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија 12.8
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard OS X Tiger OS X Panther OS X Jaguar OS X Puma OS X Cheetah
Цена Free
Преземања неделно 25
Вкупно преземања 1649100

Comments:

Најпопуларни