Age of Empires Update for Mac

Age of Empires Update for Mac 1.3.1

Опис

Age of Empires Update за Mac е игра која ви овозможува да изградите и управувате со сопствената цивилизација, натпреварувајќи се против други цивилизации за ресурси и моќ. Како водечки дух на племето од камено доба, мора да изберете една од неколкуте патеки за да ја изградите најголемата цивилизација на земјата. Дали ќе ги освоите непријателските цивилизации? Откријте ги тајните на светот? Да се ​​акумулира богатство? Изборот е твој.

Со повеќе опции за игра, вклучувајќи повеќе од 40 претходно поставени сценарија, индивидуални кампањи или случајно генерирани игри, ажурирањето на Age of Empires за Mac нуди бескрајна вредност за повторување. Можете да насочите истражувачки пат што води до економски, воени или поморски технологии кои најдобро се користат за постигнување цели на играта. Изградете моќни армии од десетици воени единици, вклучувајќи воени бродови, коли и воени слонови.

Предизвикајте софистицирана и прилагодлива вештачка интелигенција за уште поголем предизвик. Освојте или соработувајте со најмногу осум Mac играчи преку LAN или Интернет. Заповедајте една од дванаесетте антички цивилизации од египетска до грчка: сите со уникатни атрибути засновани на нивните историски колеги.

Ажурирањето на Age of Empires за Mac е совршено за гејмерите кои сакаат стратешки игри кои бараат внимателно планирање и вештини за управување со ресурси. Со своето извонредно искуство во игра и неверојатна графика, оваа игра ќе ве забавува со часови.

Клучни карактеристики:

1) Повеќе опции за игра: изберете од повеќе од 40 претходно поставени сценарија, индивидуални кампањи или случајно генерирани игри.

2) Истражувачки пат: Насочете го вашиот истражувачки пат кон економски, воени или поморски технологии кои најдобро се користат за постигнување цели на играта.

3) Моќни армии: Изградете моќни армии од десетици воени единици, вклучувајќи воени бродови, коли и воени слонови.

4) Софистицирана вештачка интелигенција: Предизвикајте ја софистицирана и прилагодлива вештачка интелигенција за бескрајна вредност за повторување.

5) Режим на повеќе играчи: Освојте или соработувајте со најмногу осум играчи на Mac преку LAN или Интернет.

6) Дванаесет антички цивилизации: командува со една од дванаесетте антички цивилизации од египетска до грчка; сите со уникатни атрибути врз основа на нивните историски колеги.

Системски барања:

- Оперативен систем: macOS X 10.11 (El Capitan), macOS 10.12 (Sierra), macOS 10.13 (High Sierra)

- Тип и брзина на процесор: Intel Core i5 @2GHz+

- Меморија: 8 GB RAM

- Графика: NVIDIA GeForce GT640M/AMD Radeon HD5750/Intel HD Graphics 4000

- Складирање: најмалку 30 GB слободен простор

Заклучок:

Како заклучок, Age of Empires Update за Mac е одлична стратешка игра која нуди бескрајна вредност за повторување благодарение на неговите повеќекратни опции за игра и софистициран AI систем. Со неверојатна графика и извонредно искуство во игра, ќе ве забавува со часови додека се натпреварувате со други цивилизации во вашата потрага да ја изградите најголемата цивилизација на земјата!

Целосни спецификации
Издавач MacSoft
Страница на издавачи http://www.macsoftgames.com/
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2000-01-19
Категорија Игри
Под категорија Игри со стратегија
Верзија 1.3.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic
Барања PPC
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 662746

Comments:

Најпопуларни