CorelDRAW Graphics Suite for Mac

CorelDRAW Graphics Suite for Mac 2020.0

Опис

CorelDRAW Graphics Suite за Mac е моќен софтвер за графички дизајн кој ги обезбедува сите потребни алатки за создавање на прекрасни дизајни, илустрации и распореди. Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, овој софтвер е совршен и за почетници и за професионалци кои сакаат да ги срушат креативните бариери и да ја ослободат својата креативност.

Без разлика дали сте графички дизајнер, илустратор или фотограф, CorelDRAW Graphics Suite 2020 има се што ви треба за да креирате висококвалитетни дизајни. Од векторска илустрација до дизајн на распоред, уредување фотографии до алатки за типографија - овој софтвер има сè.

Една од клучните карактеристики на CorelDRAW Graphics Suite за Mac се неговите можности за векторска илустрација. Со неговите напредни векторски алатки и способности за прецизно цртање, можете лесно да креирате сложени форми и дизајни со леснотија. Софтверот, исто така, вклучува широк спектар на шаблони и претходно поставувања кои можат да ви помогнат да започнете брзо.

Покрај алатките за векторска илустрација, CorelDRAW Graphics Suite 2020 вклучува и моќни карактеристики за дизајн на распоред. Можете лесно да креирате документи на повеќе страници, како што се брошури или списанија со помош на интуитивната алатка за распоред на страници. Софтверот вклучува и напредни опции за форматирање на текст што ви овозможуваат лесно да ја приспособите вашата типографија.

Друга важна карактеристика на CorelDRAW Graphics Suite за Mac се неговите можности за уредување фотографии. Со своите напредни алатки за уредување фотографии, како што се корекција на бои, ретуширање четки и поддршка за HDR сликање - можете лесно да ги подобрите вашите фотографии или слики без да ја напуштите апликацијата.

CorelDRAW Graphics Suite 2020, исто така, доаѓа со широк спектар на функции за соработка кои им олеснуваат на тимовите да работат заедно на проекти од каде било во светот. Можете безбедно да споделувате датотеки користејќи услуги за складирање облак, како што се Dropbox или Google Drive - што им олеснува на членовите на тимот пристап до датотеките од кој било уред.

Генерално, CorelDRAW Graphics Suite за Mac е одличен избор доколку барате сеопфатен софтвер за графички дизајн кој ги обезбедува сите потребни алатки во еден пакет. Без разлика дали креирате логоа или дизајнирате веб-страници – овој софтвер има се што ви треба за да ги оживеете вашите идеи!

Целосни спецификации
Издавач Corel
Страница на издавачи http://www.corel.com/
Датум на издавање 2020-03-12
Датум на додавање 2020-03-12
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Илустрациски софтвер
Верзија 2020.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra
Цена $499.00
Преземања неделно 8
Вкупно преземања 764104

Comments:

Најпопуларни