5KPlayer for Mac

5KPlayer for Mac 6.3

Опис

5KPlayer за Mac е разновиден и моќен медиа плеер кој на корисниците на Mac им нуди се-во-едно решение за репродукција, преземање и проследување видео и музичка содржина. Со вградените 420+ видео и аудио кодеци, може лесно да се справи со речиси секој формат на медиумска датотека, вклучувајќи DVD, радио, музика и видео датотеки во широк опсег на формати како што се MKV, AVI, MPEG, MP4, DivX, XviD, WMV FLAC AAC MP3 дури и 4K 5K и 8K Ultra HD видеа.

Една од најистакнатите карактеристики на 5KPlayer е неговата способност за пристап до веб-локациите за преземање видео на интернет како YouTube Facebook Yahoo DailyMotion Vimeo Vevo Metacafe Vube Vine UStream MTV Niconico. Ова значи дека можете лесно да ги преземате вашите омилени видеа од овие страници директно во апликацијата без да мора да користите софтвер од трета страна или екстензии на прелистувачот.

Покрај неговите робусни способности за репродукција и функциите за преземање видео преку Интернет, 5KPlayer исто така вклучува и технологија за стриминг AirPlay која ви овозможува безжично да пренесувате видео музика на вашиот iPhone iPad iPod на Mac или од Mac на Apple TV и звучници. Ова ви го олеснува уживањето во омилената содржина на поголеми екрани со подобар квалитет на звукот.

Друга импресивна карактеристика на овој софтвер е неговата напредна способност за пресликување во воздух и снимање на екранот што ви овозможува да го пресликувате вашиот екран и да снимате екран со висок квалитет. Без разлика дали сакате да снимате снимки од игра или едноставно да уживате во гледање видеа на поголем екран преку најдобриот достапен звучен систем - овој софтвер ве покрива.

Севкупно, ако барате сигурен медиа плеер кој нуди одлични перформанси за репродукција заедно со пригодни можности за преземање видео преку Интернет, тогаш не гледајте подалеку од 5KPlayer за Mac. Со својот интуитивен интерфејс, лесни за употреба, контроли, сеопфатна поддршка за кодек, технологија за стриминг AirPlay, напредни функции за пресликување/снимање на екранот - овој софтвер навистина има сè што секој остроумен корисник може да побара во мултимедијалниот плеер!

Целосни спецификации
Издавач DearMob
Страница на издавачи http://www.5kplayer.com
Датум на издавање 2020-06-11
Датум на додавање 2020-06-11
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 6.3
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free
Преземања неделно 58
Вкупно преземања 1586586

Comments:

Најпопуларни