Mozilla Firefox for Mac

Mozilla Firefox for Mac 85.0.2

Опис

Mozilla Firefox за Mac е моќен и разноврсен веб-прелистувач кој нуди низа функции за подобрување на вашето онлајн искуство. Без разлика дали пребарувате на интернет за работа или одмор, Firefox обезбедува брза и сигурна платформа која е дизајнирана да ги задоволи вашите потреби.

Една од клучните придобивки од користењето на Mozilla Firefox е неговата брзина. Прелистувачот е оптимизиран за брзо вчитување страници, така што ќе можете да поминувате помалку време на чекање и повеќе време на истражување на интернет. Дополнително, Firefox вклучува технологија за блокирање на скокачки прозорци што помага да се спречи досадните реклами да го прекинат вашето искуство со прелистување.

Друга карактеристика на Mozilla Firefox е неговата функционалност за прелистување јазичиња. Со оваа функција, можете да отворите повеќе јазичиња во еден прозорец, што го олеснува префрлањето помеѓу различни веб-локации без да ја натрупувате работната површина со повеќе прозорци.

Покрај овие основни функции, Mozilla Firefox вклучува и интегрирани можности за пребарување на Google кои ви овозможуваат брзо да го пронајдете она што го барате онлајн. Оваа функција заштедува време со елиминирање на потребата да се движите подалеку од вашата тековна страница за да извршите пребарување.

Приватноста е исто така важна грижа кога станува збор за прелистување на интернет, а Mozilla Firefox презеде чекори за да се осигура дека корисниците имаат контрола врз нивните лични информации. Прелистувачот вклучува поедноставени контроли за приватност кои им олеснуваат на корисниците да управуваат со нивните поставки и да ги заштитат нивните податоци додека се онлајн.

Еден од најзначајните аспекти на дизајнот на Mozilla Firefox е неговиот рационализиран прозорец на прелистувачот. За разлика од другите прелистувачи кои може да имаат обемни алатници или менија кои зафаќаат вредни недвижности на екранот, интерфејсот на Firefox дава приоритет на содржината со прикажување на повеќе од секоја страница од кој било друг прелистувач на пазарот денес.

Се разбира, има многу дополнителни функции вклучени и во Mozilla Firefox - премногу за да се наведат овде! Доволно е да се каже дека без разлика дали барате напредни опции за прилагодување или едноставно сакате интуитивно искуство на прелистување надвор од кутијата, овој софтвер има по нешто за секого.

Генерално, ако ви треба сигурен и ефикасен веб-прелистувач на Mac OS X (или кој било друг оперативен систем), не гледајте подалеку од Mozilla Firefox. Со својата импресивна низа функции и филозофија за дизајн што е прифатлива за корисниците, овој софтвер претставува една од најдобрите опции достапни денес - пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач Mozilla
Страница на издавачи http://www.mozilla.org/
Датум на издавање 2021-02-10
Датум на додавање 2021-02-10
Категорија Прелистувачи
Под категорија Прелистувачи на веб-страници
Верзија 85.0.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Big Sur macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free
Преземања неделно 88
Вкупно преземања 3700269

Comments:

Најпопуларни