AVG AntiVirus for Mac

AVG AntiVirus for Mac 20.10

Mac / AVG Technologies / 2143267 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте корисник на Mac, знаете дека вашиот компјутер не е имун на вируси и малициозен софтвер. Всушност, како што Mac компјутерите стануваат се попопуларни, тие се повеќе се мета на сајбер-криминалците. Затоа е од суштинско значење да имате инсталиран сигурен безбедносен софтвер на вашиот Mac. AVG AntiVirus за Mac е една од најдобрите достапни опции.

AVG AntiVirus за Mac обезбедува тројна заштита од закани кои го таргетираат не само вашиот Mac, туку и компјутерите и уредите со Android. Оваа наградувана технологија за откривање скенира за сите видови малициозен софтвер, вклучително и вируси, шпионски софтвер, откуп и многу повеќе.

Една од најдобрите работи во врска со AVG AntiVirus за Mac е тоа што работи тивко во заднина без никогаш да ви пречи. Секоја датотека што ја отворате или зачувувате автоматски се скенира толку брзо што никогаш нема да забележите дека се случува.

Освен што го штити вашиот компјутер од локални закани, AVG AntiVirus за Mac исто така блокира и злонамерни веб-локации и преземања. Оваа функција гарантира дека нема случајно да преземете нешто штетно додека прелистувате на интернет.

Друга одлична карактеристика на AVG AntiVirus за Mac е неговите автоматски ажурирања. Ажурирањата на базата на податоци за вируси ви се притискаат автоматски, така што вашиот компјутер е секогаш ажуриран против најновите закани без никаков напор од ваша страна.

AVG AntiVirus за Mac има едноставен интерфејс со лесни за употреба контроли и поставки. Можете да приспособите колку често се извршуваат скенирањата или кои датотеки се скенираат врз основа на нивната локација или тип.

Севкупно, ако барате доверлив безбедносен софтвер за заштита на сè што е важно на вашиот Mac без да ви пречи - не гледајте подалеку од AVG Antivirus!

Целосни спецификации
Издавач AVG Technologies
Страница на издавачи http://www.avg.com/
Датум на издавање 2020-12-17
Датум на додавање 2020-12-17
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Апартмани за софтвер за безбедност на Интернет
Верзија 20.10
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free
Преземања неделно 78
Вкупно преземања 2143267

Comments:

Најпопуларни