Cyberduck for Mac

Cyberduck for Mac 7.6.1

Опис

Cyberduck за Mac: The Ultimate FTP, SFTP, WebDAV, Cloud Files и Amazon S3 Browser

Ако барате моќен и лесен за користење FTP клиент за вашиот Mac, не гледајте подалеку од Cyberduck. Овој софтвер со отворен код е дизајниран да го олесни поврзувањето со широк опсег на сервери и услуги за складирање облак, вклучувајќи ги Amazon S3, Rackspace Cloud Files, Google Drive и Dropbox.

Со интуитивниот интерфејс на Cyberduck и функцијата за обележувачи за брз пристап, можете лесно да се движите низ големи структури на папки со леснотија. Прегледот на прегледот на прелистувачот ви овозможува ефикасно да прелистувате додека функцијата Quick Look ви овозможува брзо прегледување на датотеките без да мора да ги отворате во надворешна апликација.

Една од истакнатите карактеристики на Cyberduck е неговата беспрекорна интеграција со неколку надворешни уредници. Ова го олеснува брзото уредување на датотеките без да мора да се префрлате помеѓу апликациите. Без разлика дали претпочитате TextMate или BBEdit или кој било друг уредувач на текст на вашиот Mac - Cyberduck ве опфати.

Покрај неговите импресивни способности за уредување, Cyberduck поддржува и многу основни системски технологии на OS X, како што е функцијата за пребарување Spotlight, што го олеснува наоѓањето датотеки од кога било досега. Поддршката за Bonjour им овозможува на корисниците на локалните мрежи меѓусебно да ги откриваат споделените папки, додека поддршката за Keychain гарантира дека сите лозинки се безбедно зачувани.

Но, тоа не е сè - Cyberduck нуди и напредни функции како поддршка за Amazon CloudFront што им овозможува на корисниците лесно да ја дистрибуираат својата содржина во облакот. Со само неколку кликања, корисниците можат да ја конфигурираат својата мрежа за дистрибуција на содржина (CDN) користејќи ја оваа моќна алатка.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата повеќејазична поддршка што значи дека корисниците од различни делови на светот можат удобно да го користат на својот мајчин јазик.

Генерално, ако барате FTP клиент кој нуди напредни функции заедно со леснотија на користење, тогаш не гледајте подалеку од Cyberduck!

Целосни спецификации
Издавач Cyberduck
Страница на издавачи http://cyberduck.ch/
Датум на издавање 2020-09-22
Датум на додавање 2020-09-22
Категорија Интернет софтвер
Под категорија FTP софтвер
Верзија 7.6.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена $23.99
Преземања неделно 14
Вкупно преземања 831866

Comments:

Најпопуларни