RealTimes (with RealPlayer) for Mac

RealTimes (with RealPlayer) for Mac 2.1.2

Mac / RealNetworks / 1423486 / Целосни спецификации
Опис

RealTimes (со RealPlayer) за Mac е видео софтвер кој ви овозможува да уживате во вашите видеа на сите ваши уреди. Достапно е на Chromecast, Roku, iOS, Android, Windows Store, Kindle Fire и Mac! Со овој софтвер, можете да споделувате видеа приватно и безбедно со вашето семејство и пријатели; на вашите приматели дури и не им е потребна апликацијата за безбедно да ги гледаат вашите видеа! Нема повеќе да се грижите за форматирање или конвертирање видеа или носење HDMI и USB кабли. Едноставно функционира!

Една од најдобрите карактеристики на RealTimes (со RealPlayer) за Mac е неговата способност да ги преместува вашите видеа низ кој било уред. Без разлика дали сте во движење на пат или во авион, преземајте видеа од RealPlayer Cloud на вашиот уред и гледајте ги дури и кога сте офлајн. Сите ваши уреди на истата WiFi мрежа може да се гледаат еден со друг. Така можете лесно да ги преземете вашите видеа на еден уред од друг.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да пренесува видео со HD квалитет директно на ТВ со помош на технологијата SurePlayTM. Дали го поврзувате вашиот компјутер со телевизор за да гледате видеа денес? Со технологијата SurePlayTM на RealPlayer Cloud, сите ваши HD видеа сега директно се пренесуваат на вашиот телевизор, давајќи ви висококвалитетно и непречено искуство на гледање. RealPlayer Cloud е достапен на Roku и интегриран со Chromecast! Дали исто така спомнавме дека нема жици?

RealTimes (со RealPlayer) за Mac, исто така, ја цени приватноста и безбедноста кога станува збор за споделување лична содржина онлајн. Зошто јавно да објавувате на YouTube и Facebook кога можете да споделувате приватно? Споделете безбедно со членовите на семејството или пријателите без да морате да инсталираат дополнителни апликации.

Генерално, ако барате доверлив видео софтвер кој овозможува беспрекорен пренос помеѓу уредите додека ја одржува приватноста, тогаш не гледајте подалеку од RealTimes (со RealPlayer) за Mac!

Преглед

RealPlayer SP за Mac е бесплатен медиа плеер кој е блиску до имитирање на карактеристиките и интерфејсот на неговиот братучед Windows. Иако многу корисници можат да се снаоѓаат со гужвата на други одлични бесплатни медиа плеери достапни за Mac, RealPlayer SP нуди некои убави додатоци во интегрираниот интерфејс, како што е можноста за преземање стриминг видео преку придружна апликација (RealPlayer Downloader) и изменете го за специфични излези или уреди со друга придружна апликација (конвертерот RealPlayer). Ако го инсталирате и RealPlayer Download Agent, RealPlayer Downloader автоматски ќе открие кога стримувате видео без DRM (како од YouTube) во вашиот прелистувач што може да се преземе -- и потоа можете да преземате, споделувате, конвертирате или копирајте го видеото на iTunes.

За жал, во согласност со традицијата RealPlayer да остане чекор поназад на Mac, однесувањето со кабриолет не е невообичаено и најдобрата карактеристика на апликацијата, Downloader, понекогаш воопшто не функционира.

Целосни спецификации
Издавач RealNetworks
Страница на издавачи http://www.realnetworks.com/
Датум на издавање 2018-06-09
Датум на додавање 2016-07-21
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 2.1.2
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1423486

Comments:

Најпопуларни