Netscape Communicator (PowerPC Complete Install) for Mac

Netscape Communicator (PowerPC Complete Install) for Mac 4.7.9

Mac / Netscape Communications / 1120220 / Целосни спецификации
Опис

Netscape Communicator (PowerPC Complete Install) за Mac е моќен прелистувач кој доаѓа со комплетен сет на алатки за ефективна секојдневна комуникација. Овој софтвер е дизајниран да им обезбеди на корисниците интуитивен и лесен интерфејс, што го олеснува навигацијата низ мрежата и комуникацијата со другите.

Како еден од најпопуларните прелистувачи на пазарот, Netscape Communicator постои многу години и претрпе неколку ажурирања и подобрувања. Најновата верзија, 4.7.9, вклучува неколку подобрувања на интерфејсот, како и поправени грешки.

Една од истакнатите карактеристики на Netscape Communicator е неговата технологија за паметно прелистување. Оваа функција им овозможува на корисниците брзо да најдат информации на интернет со истакнување на клучни зборови во резултатите од пребарувањето и обезбедување релевантни врски врз основа на тие клучни зборови.

Покрај неговите можности за прелистување, Netscape Communicator вклучува и интегриран интерфејс за пошта и вести што го олеснува останувањето поврзан со пријателите, семејството и колегите. Интерфејсот со три панели обезбедува јасен преглед на вашето сандаче, испратените пораки, нацрти и многу повеќе.

Друга корисна карактеристика вклучена во Netscape Communicator е пристапот во роаминг. Со овозможена оваа функција, можете да пристапите до вашата е-пошта од кој било компјутер или уред што има интернет конекција без да се грижите за рачно синхронизирање на вашите податоци.

Прецизното адресирање е уште една одлична карактеристика вклучена во овој софтвер. Со овозможено прецизно адресирање, можете лесно да испраќате е-пошта или пораки директно до одредени поединци или групи без да мора да пребарувате низ целиот ваш адресар.

Зборувајќи за адресари - Netscape Communicator исто така вклучува и скалабилен адресар кој ви овозможува да ги зачувате сите ваши контакти на едно место без да се грижите за проблеми со компатибилноста помеѓу различни уреди или апликации.

Ако надградувате од постара верзија на Netscape Communicator или целосно се префрлате од друг прелистувач - важно е да се напомене дека резервната копија на вашиот стар адресар пред да го инсталирате овој софтвер е многу препорачлива.

Претходните верзии на Netscape Communicator додадоа неколку корисни функции, вклучително и AOL Instant Messenger 3.0 за можности за инстант пораки; Macromedia Flash Player 4.0 за гледање мултимедијални содржини; StuffIt 5.5 за компресирање на датотеки; како и безбедносни поправки дизајнирани да ги задржат корисниците безбедни додека прелистуваат онлајн.

Севкупно - ако барате сигурен прелистувач со вградени алатки за комуникација - не гледајте подалеку од Netscape Communicator (PowerPC Complete Install) за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Netscape Communications
Страница на издавачи http://home.netscape.com/
Датум на издавање 2008-12-05
Датум на додавање 2001-11-14
Категорија Прелистувачи
Под категорија Прелистувачи на веб-страници
Верзија 4.7.9
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 1120220

Comments:

Најпопуларни