The Sims 2 University Update for Mac

The Sims 2 University Update for Mac 1.1 Rev A

Mac / Aspyr Media / 498439 / Целосни спецификации
Опис

Ажурирањето на Универзитетот Sims 2 за Mac е совршена игра за оние кои сакаат да го искусат животот на факултет во виртуелен свет. Оваа игра ви овозможува да креирате и контролирате сопствени Симс, кои сега се млади возрасни луѓе кои го напуштаат домот за да ја живеат врвната колеџ фантазија. Потопете ги во животот на колеџ додека тие стануваат Биг Сим на кампусот. Тие ќе уживаат во својата новопронајдена слобода додека се забавуваат со пријателите, се придружуваат на братства и сестрински групи и прават неверојатни шеги.

Со ажурирањето на Универзитетот Симс 2 за Mac, можете да ги истражувате сите жаришта на кампусот бидејќи вашите Симс честопати салони, спортски сали, кафулиња и многу повеќе. Можете да им помогнете да ги исполнат новите животни цели за да отклучат повеќе награди и да ги искористат сите придобивки од нивните универзитетски години.

Оваа игра е совршена за оние кои сакаат симулациски игри кои им овозможуваат да создаваат свои ликови и да го контролираат секој аспект од нивниот живот. Со ажурирањето на Универзитетот Симс 2 за Mac, можете да го приспособите изгледот, карактеристиките на личноста, патеката во кариерата, па дури и врските на вашиот Sim.

Една од најдобрите работи за оваа игра е тоа што нуди бескрајни можности. Можете да изберете од широк спектар на специјалност, како што се историја на уметност или психологија или дури и да креирате своја специјалност! Академските перформанси на вашиот Sim ќе одредат дали ќе дипломираат со почести или не.

Покрај академиците, има многу воннаставни активности достапни во оваа игра како што се приклучување на спортски тим или учество во шоу за таленти. Социјалниот живот на вашиот Сим е исто така важен - тие можат да се дружат со други студенти на кампусот или дури да започнат романтични врски.

Графиките во „The Sims 2 University Update“ за Mac се неверојатно реалистични што го олеснува губењето во овој виртуелен свет. Вниманието на деталите е импресивно - од студентски соби исполнети со постери и учебници до предавални преполни со студенти желни за учење.

Генерално, ако барате извонредна симулациска игра која ви овозможува да го доживеете животот на факултет како никогаш досега, тогаш не гледајте подалеку од Ажурирање на Универзитетот Симс 2 за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Aspyr Media
Страница на издавачи http://www.aspyr.com/
Датум на издавање 2008-11-08
Датум на додавање 2006-06-02
Категорија Игри
Под категорија Детски игри
Верзија 1.1 Rev A
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Macintosh, Mac OS X 10.4
Барања Mac OS X 10.3.9 or higherThe Sims 21.2 GHz G4 processor or faster
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 498439

Comments:

Најпопуларни