delicious2safari for Mac

delicious2safari for Mac 1.2.1

Опис

Ако сте корисник на Mac кој сака да обележува веб-страници, тогаш сигурно сте слушнале за del.icio.us. Тоа е популарна услуга за обележување на социјалните мрежи која им овозможува на корисниците да ги зачувуваат и споделуваат своите омилени врски со други. Меѓутоа, ако неодамна сте се префрлиле на Safari како примарен прелистувач, можеби се прашувате како да ги префрлите вашите обележувачи del.icio.us.

Таму доаѓа вкусното2safari. Оваа мала, но моќна апликација за какао е дизајнирана специјално за корисници на Mac кои сакаат лесен начин да ги увезат своите обележувачи del.icio.us во Safari.

Со tasteful2safari, имате можност да ги увезете вашите обележувачи како рамен список или да ги организирате во папки врз основа на нивните поврзани ознаки од del.icio.us. Ова ви олеснува брзо и ефикасно да ги најдете веб-локациите што ги барате.

Откако вашите обележувачи ќе се увезат во Safari со користење на tasteful2safari, тие може да се користат и со апликации од трети страни како Quicksilver! Ова значи дека не само што вашите обележувачи ќе бидат лесно достапни во самиот Safari, туку ќе бидат достапни и низ други апликации на вашиот Mac.

Една од најдобрите работи за вкусното2сафари е неговата брзина - неверојатно брзо увезува голем број обележувачи без никакво задоцнување или доцнење во перформансите.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата флексибилност кога станува збор за тоа каде се поставени вашите увезени обележувачи во самиот Safari - без разлика дали тоа е во лентата за обележувачи или менито или едноставно на највисокото ниво на вашата постоечка структура на папката за обележувачи на Safari.

Генерално, ако барате ефикасен и ефективен начин да ги внесете сите ваши обележувачи del.icio.us во Safari на macOS без да изгубите каква било организација или функционалност на патот - тогаш не гледајте подалеку од вкусно2safari!

Целосни спецификации
Издавач Christina Zeeh
Страница на издавачи http://tuxtina.de/software
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2006-06-30
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Менаџери на обележувачи
Верзија 1.2.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.4 Intel
Барања Mac OS X 10.3.9 or later del.icio.us account
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 94

Comments:

Најпопуларни