iComic Applications for Mac

iComic Applications for Mac 1

Mac / Fast Icon Studio / 2407 / Целосни спецификации
Опис

Ако барате начин да го подобрите искуството на вашиот десктоп Mac, не гледајте подалеку од iComic Applications од FastIcon. Оваа колекција од 10 бесплатни икони е инспирирана од некои од најпопуларните апликации за Mac OS X, вклучувајќи ги iTunes, iCal и iPhoto. Со овие икони за замена, можете да му дадете на вашата работна површина нов нов изглед кој е и стилски и функционален.

Една од истакнатите карактеристики на iComic Applications е неговата леснотија на користење. Инсталирањето на овие икони на вашиот Mac е лесно - едноставно преземете ја колекцијата од веб-локацијата на FastIcon и повлечете ја и пуштете ја секоја икона на нејзината соодветна апликација во Finder. Откако ќе се инсталира, веднаш ќе забележите колку визуелно попривлечно изгледа вашиот десктоп со овие елегантни нови икони.

Но, не се работи само за естетиката – секоја икона во колекцијата на iComic Applications е внимателно дизајнирана да биде и многу функционална. На пример, иконата на iTunes има преклопување на копче за репродукција што ви овозможува да започнете да репродуцирате музика со само еден клик. Иконата iCal го прикажува денешниот датум директно на самата икона за брзо упатување.

Покрај овие основни апликации, колекцијата iComic Applications вклучува и икони за замена за други популарни апликации за Mac како Safari, Mail и Address Book. И ако се чувствувате особено креативни или сакате уште повеќе да го приспособите вашиот десктоп, FastIcon вклучи празни верзии на секоја икона за да можете да креирате свои сопствени дизајни.

Севкупно, препорачуваме да ги пробате iComic Applications ако сакате да го подобрите искуството на вашиот десктоп Mac. Со својот лесен процес на инсталација и стилски, но функционални елементи на дизајнот, оваа колекција на икони за бесплатен софтвер сигурно ќе ги импресионира дури и најпребирливите корисници.

Клучни карактеристики:

- Колекција од 10 бесплатни икони инспирирани од популарните апликации за Mac OS X

- Икони за замена за iTunes, iCal, iPhoto, Safari, Mail, Адресар итн.

- Лесен процес на инсталација преку влечење и пушти

- Високо функционални дизајнерски елементи како што е преклопување на копчето за репродукција на иконата iTunes

- Вклучени се празни верзии за потребите на прилагодување

Системски барања:

iComic Applications бара macOS 10.x или понова верзија.

Најчесто поставувани прашања:

П: Дали има некакви трошоци поврзани со преземањето или користењето на овој софтвер?

О: Не – сите 10 икони во колекцијата iComic Applications се потполно бесплатни за преземање и користење.

П: Може ли дополнително да ги приспособам овие икони?

О: Да! FastIcon вклучи празни верзии на секоја икона, така што корисниците можат да креираат свои сопствени дизајни доколку сакаат.

П: Дали инсталирањето на овие икони за замена ќе влијае на перформансите на мојот компјутер?

О: Не - инсталирањето икони на нови апликации нема да има никакво влијание врз перформансите на системот.

Заклучок:

Ако барате лесен начин да му дадете нов изглед на вашата работна површина на Mac, а истовремено да ја подобрите функционалноста, дефинитивно вреди да се провери апликацијата iComic од Fasticon. Со своите елегантни дизајнерски елементи инспирирани од некои популарни апликации за mac os x , нуди и стил и суштина. Најдобриот дел? Тоа е потполно бесплатно! Па зошто да чекаме? Преземете го сега и уживајте во подобрено Mac искуство како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Fast Icon Studio
Страница на издавачи http://www.fasticon.com
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2006-07-20
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Алатки за икони
Верзија 1
Барања за ОС Mac OS X 10.1, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.2, Macintosh, Mac OS X 10.4
Барања Mac OS X 10.1/10.2/10.3/10.4
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2407

Comments:

Најпопуларни