AudioSwitch for Skype (Mac OS X) for Mac

AudioSwitch for Skype (Mac OS X) for Mac 1

Опис

AudioSwitch за Skype (Mac OS X) е моќна алатка за комуникација која ви овозможува лесно да се префрлате помеѓу различни аудио уреди. Без разлика дали ја користите вашата iSight камера или безжични слушалки, AudioSwitch ви овозможува да се менувате од еден уред на друг веднаш, користејќи копчиња за пристап или гласовни команди.

Со AudioSwitch, можете брзо да преминете од слушалки на телефон со звучник и назад. Ова е особено корисно ако ви треба одредена приватност за време на повик или сакате да шетате низ куќата додека сте на телефон. Може да се префрлате помеѓу различни аудио уреди без да се занимавате со поставките или менијата.

Една од клучните карактеристики на AudioSwitch е неговата способност да работи беспрекорно со Skype на Mac OS X. Ако користите Skype за деловни или лични повици, овој софтвер ќе ви го олесни животот многу. Можете да користите кратенки или гласовни команди за да се префрлате помеѓу вашата iSight камера и други аудио уреди за време на повик.

Друга одлична карактеристика на AudioSwitch е неговата компатибилност со други алатки за комуникација како што се FaceTime и Google Hangouts. Ова значи дека без разлика која апликација ја користите за видео повици, AudioSwitch ќе работи беспрекорно во заднина.

AudioSwitch нуди и напредни опции за прилагодување кои ви овозможуваат фино да ги прилагодите вашите аудио поставки според вашите преференции. На пример, ако претпочитате одредени нивоа на јачина на звук за различни уреди, можете да ги поставите однапред, така што префрлувањето помеѓу нив ќе стане уште полесно.

Генерално, AudioSwitch за Skype (Mac OS X) е суштинска алатка за секој кој користи повеќе аудио уреди за време на видео повици. Неговиот интуитивен интерфејс и моќните карактеристики го прават лесен за користење и многу ефикасен во подобрувањето на вашето комуникациско искуство.

Целосни спецификации
Издавач NHANDZ
Страница на издавачи http://www.nhandz.com
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2006-07-21
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.4
Барања Mac OS 10.3/10.4, Skype
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1772

Comments:

Најпопуларни