AllPeers for Mac

AllPeers for Mac 0.50

Опис

AllPeers за Mac е моќен интернет софтвер кој го прави споделувањето датотеки лесно и практично. Со овој софтвер, можете без напор да споделувате веб-страници, фотографии, видеа, музика или кои било други датотеки со вашите пријатели и семејството. Без разлика дали сакате да споделите мала датотека од 100 KB или голема датотека од 100 GB, AllPeers за Mac ве покрива.

Една од најдобрите работи за AllPeers за Mac е тоа што ви овозможува да креирате сопствена заедница за споделување. Ова значи дека можете да ги поканите вашите пријатели и семејството да се приклучат на вашата мрежа и да започнете да споделувате датотеки со нив веднаш. Можете исто така да се придружите на други заедници создадени од луѓе ширум светот и да откривате нови содржини.

AllPeers за Mac е дизајниран специјално за корисниците на Firefox. Беспрекорно се интегрира со прелистувачот Firefox и обезбедува интуитивен интерфејс што го олеснува користењето. Откако ќе се инсталира, AllPeers за Mac додава нова икона во лентата со алатки на Firefox што ви овозможува брз пристап до сите негови функции.

Со AllPeers за Mac, повеќе не мора да се грижите за прикачување датотеки на услуги за складирање облак или нивно испраќање преку е-пошта. Можете едноставно да влечете и пуштате датотеки во интерфејсот на софтверот и веднаш да ги споделите со кој било во вашата мрежа.

Друга одлична карактеристика на AllPeers за Mac е неговата способност автоматски да ги продолжи прекинатите преземања. Ако преземањето биде прекинато поради проблеми со мрежата или која било друга причина, софтверот автоматски ќе го продолжи од местото каде што застана откако ќе се врати врската.

AllPeers за Mac доаѓа и со напредни безбедносни карактеристики кои обезбедуваат сите споделени датотеки да бидат шифрирани од крај до крај. Ова значи дека само овластени корисници во вашата мрежа можат да пристапат до споделена содржина, додека сè друго е приватно.

Како заклучок, ако барате лесно за користење решение за споделување датотеки што работи беспрекорно со прелистувачот Firefox на macOS уредите, тогаш не гледајте подалеку од AllPeers за Mac! Со својот интуитивен интерфејс, напредни безбедносни карактеристики и способност за креирање сопствени заедници за споделување - овој софтвер има сè што е потребно за споделување датотеки без напор!

Целосни спецификации
Издавач AllPeers
Страница на издавачи http://www.allpeers.com
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2006-09-03
Категорија Интернет софтвер
Под категорија P2P и софтвер за споделување датотеки
Верзија 0.50
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.0, Mac OS X 10.2, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.1
Барања Mozilla Firefox 1.5.0.x
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 496

Comments:

Најпопуларни