WunderWerkz Appearances for Mac

WunderWerkz Appearances for Mac 2.6.1

Mac / WunderWerkz Software / 115 / Целосни спецификации
Опис

WunderWerkz Appearances for Mac: The Ultimate Skinning Solution for KDX Client

Дали сте уморни од истиот стар досаден изглед на вашиот KDX клиент? Дали сакате да додадете одредена личност и стил на вашето искуство за споделување датотеки? Не гледајте подалеку од WunderWerkz Appearances за Mac, ултимативното решение за дерење за клиентот KDX.

Верзијата 2.6.1 е најновото издание на WunderWerkz Software, кое нуди широк избор на појави/скини кои се организирани и нумерирани за лесна идентификација. Со нашите скинови, можете да го прилагодите вашиот KDX клиент со различни стилови на рамката на прозорците, стилови на копчиња и соодветни сетови на икони на папки.

Но, она што нè издвојува од другите решенија за дерење е нашиот сопствен сет од 14 икони за папки што доаѓаат со секоја кожа. Овие икони се единствени за WunderWerkz Software и обезбедуваат кохезивен изглед на сите појави.

Нашите кожи се дизајнирани имајќи ги предвид и естетиката и функционалноста. Ние разбираме дека иако изгледот е важен, тој не треба да ја загрозува употребливоста. Затоа обезбедуваме сите копчиња да останат функционални дури и по нанесувањето на нашата кожа.

Со комплетната листа на кожи достапни на нашата веб-страница, никогаш не било полесно да се најде совршен изглед. Без разлика дали преферирате елегантен модерен дизајн или класичен винтиџ изглед, имаме по нешто за секого.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - еве што имаат да кажат некои задоволни клиенти:

„Го користам WunderWerkz Appearances за Mac уште од верзијата 1.x и никогаш не сум погледнал назад! Вниманието на деталите во секоја кожа е неверојатно“. - Џон Д., графички дизајнер

„Ми се допаѓа колку е лесно да се префрлате помеѓу различни појави без да изгубите никаква функционалност. - Сара Л., студентка

„WunderWerkz Software навистина го подигна моето искуство за споделување датотеки со нивните прекрасни скинови“. - Мајкл С., фотограф

Како заклучок, ако сакате да додадете одредена личност и стил на вашиот KDX клиент без да ја жртвувате употребливоста, не гледајте подалеку од WunderWerkz Appearances за Mac. Со својот широк избор на уникатни кожи и внимание на деталите во дизајнот и функционалноста, тој е врвното решение за скинирање на пазарот денес!

Целосни спецификации
Издавач WunderWerkz Software
Страница на издавачи http://www.endtimeprophecy.org/WunderWerkz/
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2006-09-06
Категорија Интернет софтвер
Под категорија P2P и софтвер за споделување датотеки
Верзија 2.6.1
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS Classic, Macintosh, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.0, Mac OS X 10.2, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.1
Барања KDX Client 0.942 or newerMac OS 9.x, orMac OS X 10.0 or higher
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 115

Comments:

Најпопуларни