Makeover Democracy for Mac

Makeover Democracy for Mac 0.1

Опис

Makeover Democracy for Mac е уникатен и иновативен сет икони дизајниран специјално за Democracy Player од Фондацијата Партиципативна култура. Овој софтвер е категоризиран во Скринс и тапети и нуди нов нов изглед на вашата работна површина.

Иконите во Makeover Democracy беа креирани од страна на Icon Icon, тим од талентирани дизајнери кои се специјализирани за создавање висококвалитетни икони за различни апликации. Тимот ја вложи својата експертиза во дизајнирањето на овој комплет икони, кој доаѓа со инсталатер и деинсталатор за да се олесни инсталацијата и отстранувањето.

Со Makeover Democracy, можете да му дадете на вашиот десктоп нов нов изглед кој ја одразува вашата личност. Иконите се дизајнирани да бидат визуелно привлечни и лесни за препознавање, со што ќе ви биде полесно да се движите низ вашите датотеки и папки.

Една од клучните карактеристики на Makeover Democracy е неговата компатибилност со Democracy Player. Овој медиа плеер ви овозможува да гледате видеа од различни извори на вашиот компјутер или ТВ екран. Со инсталирано Makeover Democracy на вашиот Mac, можете да го приспособите изгледот на овој плеер според вашите преференции.

Комплетот икони вклучува над 100 различни икони кои ги покриваат сите аспекти на функционалноста на плеерот. Ќе најдете икони за контроли за репродукција на видео, како што се копчињата за репродукција/пауза, контроли за јачина на звук, копче за префрлување на режимот на цел екран итн., како и функции за управување со датотеки како копче за отворена папка итн.

Makeover Democracy вклучува и неколку позадини кои совршено го надополнуваат комплетот со икони. Овие тапети се дизајнирани со живописни бои и дезени кои ќе додадат живот на секоја позадина на работната површина.

Инсталирањето е брзо и лесно - едноставно преземете го инсталаторот од нашата веб-локација или инсталирајте го директно од самата апликација. Откако ќе се инсталира, можете лесно да се префрлате помеѓу различни теми користејќи ја вградената алатка за избирање теми.

Покрај визуелната привлечност, Makeover Democracy нуди и подобрена функционалност во споредба со други слични софтвери достапни во оваа категорија. Иконите се оптимизирани за дисплеи со висока резолуција, така што изгледаат одлично дури и на Retina дисплеите што се наоѓаат на поновите Mac компјутери.

Генерално, ако барате иновативен начин да го приспособите вашиот десктоп додека истовремено ја подобрувате функционалноста, тогаш дефинитивно вреди да се провери демократијата за преуредување!

Целосни спецификации
Издавач Icon Icon
Страница на издавачи http://iconicon.net
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2006-09-13
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Теми
Верзија 0.1
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.0, Mac OS X 10.2, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.1
Барања Mac OS X Democracy Player version 0.9.0
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 492

Comments:

Најпопуларни