MOTU USB MIDI Driver & ClockWorks for Mac

MOTU USB MIDI Driver & ClockWorks for Mac 1.33

Mac / Mark of the Unicorn / 7105 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте музичар или професионалец за аудио, знаете колку е важно да имате сигурни и висококвалитетни драјвери за вашите MIDI интерфејси. Тоа е местото каде што доаѓа MOTU USB MIDI Driver & ClockWorks за Mac.

MOTU USB MIDI Driver & ClockWorks за Mac вклучува USB MIDI драјвери кои се специјално дизајнирани да работат со линијата на USB интерфејси на MOTU, вклучувајќи ги Fastlane, micro lite, express 128, micro express, Express XT и MIDI Timepiece AV. Овие драјвери се оптимизирани за употреба со OSX 10.2 или понова верзија.

Една од клучните карактеристики на овој софтверски пакет е неговата компатибилност со широк опсег на хардверски уреди MOTU. Без разлика дали користите едноставен интерфејс со две порти како Fastlane или покомплексен уред како Express XT или MIDI Timepiece AV, овој драјвер ќе се погрижи вашиот уред да го препознае вашиот компјутер и да биде подготвен за употреба.

Покрај неговата силна поддршка за возачот, MOTU USB MIDI Driver & ClockWorks за Mac ја вклучува и софтверската конзола ClockWorks. Оваа моќна алатка ви овозможува да ги конфигурирате и управувате сите аспекти на вашиот MOTU интерфејс од една погодна локација.

Со ClockWorks, можете да поставите приспособени конфигурации за рутирање помеѓу различни уреди поврзани со вашиот интерфејс, да ги приспособувате поставките за часовникот (вклучувајќи го темпото и временскиот код), да креирате сопствени претходно поставувања за различни проекти или поставки и многу повеќе.

Друга одлична карактеристика на овој софтверски пакет е неговата леснотија на користење. Процесот на инсталација е јасен и интуитивен - едноставно преземете го инсталатерот од нашата веб-локација (или вметнете го вклучениот CD-ROM), следете неколку едноставни совети на екранот и за неколку минути ќе почнете да работите со целосна поддршка за сите ваши поврзани уреди.

Генерално, ако барате сигурни драјвери кои се специјално дизајнирани да работат со линијата на USB-интерфејси на MOTU – заедно со моќните алатки за конфигурација како ClockWorks – тогаш не гледајте подалеку од MOTU USB MIDI Driver & ClockWorks за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Mark of the Unicorn
Страница на издавачи http://www.motu.com/
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2006-09-25
Категорија Возачи
Под категорија Аудио драјвери
Верзија 1.33
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.2
Барања Mac OS X 10.2 or higher
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7105

Comments:

Најпопуларни