Megafon for Mac

Megafon for Mac 0.9009

Mac / Xnet Communications / 483 / Целосни спецификации
Опис

Мегафон за Mac: Врвен софтвер за телефонија за корисници на Mac

Дали сте уморни од користење на полупечен софтвер за телефонија кој не е специјално дизајниран за вашиот Mac? Не гледајте подалеку од Megafon, најновата понуда од Xnet Communications, креаторите на водечкиот пазар Captain FTP. Megafon е чиста имплементација на Mac која обезбедува лесен за користење интернет телефон со кристално чист квалитет на гласот и атрактивен елегантен GUI интерфејс.

Со Megafon, можете брзо да ги конфигурирате вашите поставки и да започнете да разговарате со други корисници за неколку секунди. Едноставно бирајте го бројот на лицето со кое сакате да разговарате или изберете го од вашиот телефонски именик за да го бирате неговиот број. Можете дури и да креирате приватни телефонски мрежи со користење на опцијата за додавање повеќе SIP провајдери.

Но, што го издвојува Мегафон од другите софтвери за телефонија на пазарот? Ајде внимателно да ги разгледаме неговите карактеристики:

Квалитет на кристално чист глас

Мегафон користи напредни аудио кодеци кои обезбедуваат кристално чист квалитет на гласот, осигурувајќи дека секој разговор е јасен како да зборувате лице в лице.

Елегантен GUI интерфејс

Корисничкиот интерфејс на Мегафон е дизајниран со едноставност на ум. Лесно е за навигација и користење, што го прави совршен и за почетниците и за искусни корисници.

Брза конфигурација во еден чекор

Поставувањето на Megafon е брзо и лесно благодарение на неговиот процес на конфигурација во еден чекор. Ќе почнете да работите за кратко време!

Приватни телефонски мрежи

Со Megafon, можете да креирате приватни телефонски мрежи со додавање на повеќе SIP провајдери. Ова ви овозможува да ги одржувате вашите разговори безбедни додека сеуште уживате во сите придобивки на VoIP технологијата.

Компатибилност со други VoIP провајдери

Мегафон е компатибилен со други VoIP провајдери како што се Skype, Google Voice и многу повеќе. Ова значи дека можете да го користите заедно со вашиот постоечки софтвер за телефонија без никакви проблеми.

Како заклучок, ако барате сигурен софтвер за телефонија специјално дизајниран за вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од Megafon од Xnet Communications. Со својот кристално чист квалитет на гласот, елегантниот GUI интерфејс, брзиот процес на конфигурација во еден чекор, функцијата за приватни телефонски мрежи и компатибилноста со другите VoIP провајдери - овој софтвер сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби за комуникација!

Целосни спецификации
Издавач Xnet Communications
Страница на издавачи http://www.xdsnet.de/
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2007-02-07
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 0.9009
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3
Барања Mac OS X 10.3 or later
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 483

Comments:

Најпопуларни