Supreme4 Components, Flash Text Effects for Mac

Supreme4 Components, Flash Text Effects for Mac 2.0.2

Mac / Patrick Jansen Design / 1576 / Целосни спецификации
Опис

Supreme4 Components, Flash Text Effects за Mac е моќна софтверска алатка која нуди приклучоци за влечење и пушти текстуални ефекти за употреба директно во fla датотеките. Овој софтвер е дизајниран да работи со Flash MX/Pro 2004/8 и содржи над 200 предефинирани варијации на ефекти од над 40 шаблони. Погоден е за корисници на кое било ниво на вештина, што го прави идеален избор и за почетници и за професионалци.

Со Supreme4 Components, можете брзо и лесно да креирате прекрасни текстуални ефекти. Софтверот нуди напредни опции за прилагодување, како што се различни насоки за почеток, порамнување, автоматско позиционирање, динамично внесување, брз преглед и уникатните карактеристики на повеќе фонтови и боја по ефект. Овие карактеристики ви овозможуваат да креирате навистина уникатни текстуални ефекти кои ќе ги направат вашите проекти да се истакнат.

Една од најимпресивните карактеристики на Supreme4 Components е нејзината оптимизација за пиксели фонтови. Ова значи дека дури и малите фонтови ќе изгледаат јасни и јасни кога се користат во вашите проекти. Дополнително, софтверот ви овозможува да додавате Flash 8 филтри во текстот што дополнително ја подобрува визуелната привлечност на вашите проекти.

Supreme4 Components нуди и низа други корисни функции како што е лесна инсталација преку Adobe Extension Manager или Macromedia Extension Manager; компатибилност со Windows XP/Vista/7/8 или Mac OS X; поддршка за знаци на Уникод; поддршка за сите европски јазици, вклучително и јазиците од десно кон лево како арапски и хебрејски; компатибилност со ActionScript 2 или ActionScript 3; целосна документација вклучена во PDF формат.

Севкупно, Supreme4 Components е одличен избор ако сакате брзо и лесно да креирате прекрасни текстуални ефекти. Со својот широк опсег на опции за приспособување и напредни функции како оптимизација за пиксели фонтови и додавање филтри Flash 8 на текст, оваа софтверска алатка има сè што ви треба за да ги однесете вашите проекти на следното ниво. Без разлика дали сте почетник или професионален корисник, Supreme4 Components има што да им понуди на сите!

Целосни спецификации
Издавач Patrick Jansen Design
Страница на издавачи http://www.patrickjansen.net
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2006-11-02
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Java софтвер
Верзија 2.0.2
Барања за ОС Mac OS Classic, Mac OS X 10.1, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.2, Macintosh, Mac OS X 10.4
Барања Mac OS 7.x/8.x/9.x/X/10.1/10.2/10.3/10.4, MM Flash / MM Extension Manager
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1576

Comments:

Најпопуларни