LaCie DiscRecording for Mac

LaCie DiscRecording for Mac 1.24

Опис

LaCie DiscRecording за Mac е моќна софтверска алатка која им овозможува на корисниците да ја додадат најновата поддршка за LaCie диск на апликациите за снимање кои користат рамка за DiscRecording. Ова ги вклучува популарните апликации како што се Finder, iTunes, iPhoto, Backup, Disk Utility и DVD Studio Pro. Со овој софтвер инсталиран на вашиот Mac компјутер, можете лесно да снимате ЦД-а и ДВД-а.

Инсталаторот LaCie DiscRecording е дизајниран специјално за Mac корисници кои поседуваат LaCie дискови. Обезбедува лесен начин за ажурирање на фирмверот на вашиот диск и гарантира дека тој работи беспрекорно со сите ваши омилени апликации за снимање. Без разлика дали сте професионален уредувач на видео или едноставно некој што сака да креира резервни копии на важни датотеки, овој софтвер е суштинска алатка во вашиот арсенал.

Една од клучните придобивки од користењето на LaCie DiscRecording за Mac е неговата компатибилност со широк опсег на LaCie дискови. Ова ги вклучува d2 и Porsche DL DVD±RW (16x) w/LightScribe базирано на TSSTcorp SW-H162LPorsche Slim COMBO базирано на погони TSSTcorp SN-M242C. Без разлика кој модел го поседувате, овој софтвер ќе работи беспрекорно со него.

Друга предност на користењето на овој софтвер е неговата леснотија на користење. Процесот на инсталација е брз и едноставен, потребни се само неколку кликања за да започнете. Откако ќе се инсталира, ќе можете веднаш да започнете со снимање на ЦД-а и ДВД-а без да се бара дополнително поставување.

Покрај неговата компатибилност и функциите за лесно користење, LaCie DiscRecording за Mac нуди и напредна функционалност како што се проверка на диск и поддршка за повеќе сесии. Овие карактеристики им овозможуваат на корисниците да ги потврдат нивните запалени дискови за грешки пред да ги финализираат, како и да додаваат повеќе сесии на еден диск.

Генерално, ако барате сигурно решение за снимање ЦД-а и ДВД-а на вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од LaCie DiscRecording за Mac! Со својот широк опсег на опции за компатибилност заедно со напредните функционални функции како што се проверка на диск и поддршка за повеќе сесии - сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби!

Целосни спецификации
Издавач LaCie
Страница на издавачи http://www.lacie.com/
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2006-11-29
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на матични плочи
Верзија 1.24
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 PPC
Барања Mac OS X 10.3.2 or laterThis DiscBurning Profile will NOT work on earlier versions of the Mac OS. PatchBurn must be uninstalled.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 415

Comments:

Најпопуларни