M-Audio FireWire 410 for Mac

M-Audio FireWire 410 for Mac 1.8.1

Mac / Midiman/M-Audio / 11888 / Целосни спецификации
Опис

M-Audio FireWire 410 за Mac е висококвалитетен двигател за аудио интерфејс кој е дизајниран да им обезбеди на корисниците исклучително аудио искуство. Овој софтвер е специјално дизајниран за корисници на Mac на кои им е потребен сигурен и ефикасен драјвер за аудио интерфејс кој може да се справи со сите нивни потреби за аудио.

Со M-Audio FireWire 410 за Mac, можете лесно да го поврзете вашиот компјутер со кој било надворешен аудио уред, како што се звучници или слушалки, и да уживате во кристално чист квалитет на звукот. Овој софтвер поддржува повеќе канали на влез и излез, овозможувајќи ви да снимате и репродуцирате повеќе песни истовремено.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер се неговите перформанси со мала латентност. Со својата напредна технологија, M-Audio FireWire 410 за Mac гарантира дека има минимално доцнење помеѓу вашиот компјутер и надворешните уреди. Ова значи дека можете да ја снимате или репродуцирате вашата музика во реално време без никакво задоцнување или одложување.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност со различни дигитални аудио работни станици (DAW). Без разлика дали користите Logic Pro X, Ableton Live, Pro Tools или кои било други DAW на вашиот Mac компјутер, M-Audio FireWire 410 за Mac беспрекорно ќе се интегрира со сите нив.

Покрај одличните способности за изведба, M-Audio FireWire 410 за Mac доаѓа и со кориснички интерфејс што го олеснува навигацијата низ различни поставки и конфигурации. Можете лесно да ги прилагодите нивоата на влез, да ги следите излезите во реално време и да приспособувате различни поставки според вашите преференции.

Генерално, ако барате сигурен и ефикасен двигател за аудио интерфејс за вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од M-Audio FireWire 410. Со своите напредни функции и исклучителни способности за изведба, овој софтвер ќе ви помогне да го доведете вашето искуство со производство на музика на ново. височини!

Целосни спецификации
Издавач Midiman/M-Audio
Страница на издавачи http://www.midiman.net
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2006-12-02
Категорија Возачи
Под категорија Аудио драјвери
Верзија 1.8.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.4 Intel
Барања Mac OS X 10.4.8 or later (Universal Binary)
Цена Free
Преземања неделно 11
Вкупно преземања 11888

Comments:

Најпопуларни