BouncePad for Mac

BouncePad for Mac 1.0

Mac / Martin Louis Software / 40 / Целосни спецификации
Опис

BouncePad за Mac: A Quake 3 Arena Launcher

Ако сте љубител на Quake 3 Arena, тогаш ќе ви се допадне BouncePad за Mac. Овој фрлач ви овозможува да креирате листа на мапи и список со ботови, а потоа да го стартувате Quake 3 со сет на сопствени опции за игра. Со BouncePad, управувањето со pak датотеки (мапи и ботови) во произволни директориуми е лесно - едноставно изберете ги оние што сакате да ги користите, а BouncePad ќе ги копира на соодветната локација за да се извршува Quake 3. Кога ќе завршите со играњето, BouncePad ќе ги отстрани избраните pak датотеки од вашиот систем.

BouncePad е дизајниран специјално за Mac корисници кои сакаат лесен начин да управуваат со нивните мапи и ботови Quake 3. Совршен е за забави на LAN или сесии за онлајн игри каде што ви треба брз пристап до вашите омилени мапи и ботови.

Карактеристики:

- Лесен избор на мапа: со BouncePad, избирањето на вашите омилени мапи е едноставно како и кликнување на нив во списокот со мапи.

- Управување со ботови: Создадете список на ботови што можете да ги користите во кој било режим на игра.

- Прилагодени опции за игра: поставете сопствени режими на игра со специфични правила.

- Управување со датотеки Pak: Лесно управувајте со вашите pak датотеки (мапи и ботови) во произволни директориуми.

- Автоматско копирање: Кога е избрано, pak-датотеките автоматски се копираат на соодветната локација за да се изврши Quake 3.

- Автоматско отстранување: кога ќе завршите со репродукција, избраните pak датотеки автоматски се отстрануваат од вашиот систем.

Инсталација:

Инсталирањето на BouncePad е лесно - едноставно преземете го од нашата веб-локација и следете ги упатствата вклучени во датотеката ReadMe. Ако имате какви било прашања или проблеми за време на инсталацијата или поставувањето, не двоумете се да контактирате со нашиот тим за поддршка.

Компатибилност:

BouncePad е компатибилен со сите верзии на Mac OS X. Потребна е најмалку верзија 10.6 (Snow Leopard) или понова.

Изворен код:

За оние кои претпочитаат софтвер со отворен код или сакаат поголема контрола врз нивното искуство со игри, го нудиме изворниот код за BouncePad на нашата веб-локација. Можете да го модифицирате како сакате или дури и да придонесете назад промени ако сакате.

Заклучок:

Ако барате лесен начин за управување со мапите и ботови на Quake 3 на Mac OS X, тогаш не гледајте подалеку од BouncePad. Со својот интуитивен интерфејс и моќните функции како автоматско копирање/отстранување на pak-датотеки, сопствени опции за играње, алатки за управување со ботови итн., овој фрлач го прави полесно од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач Martin Louis Software
Страница на издавачи http://members.iinet.net.au/~mgl
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2006-12-06
Категорија Игри
Под категорија Игри со возење
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.4 Intel
Барања Mac OS X 10.4 or higher Quake 3 Arena
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 40

Comments:

Најпопуларни