KidsServer PE for Mac

KidsServer PE for Mac 1.7.2

Mac / MAKI Enterprise / 117 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте загрижени за безбедноста на вашето дете на интернет? Дали сакате да се осигурате дека тие не се изложени на штетна содржина на интернет? Не гледајте подалеку од KidsServer PE за Mac, најмоќната програма за родителска контрола некогаш направена за Mac OS X.

KidsServer PE е софтвер од типот на прокси кој ги филтрира најштетните страници на интернет. Ги блокира блоговите, како и веб-страниците, обезбедувајќи вашето дете да не биде изложено на несоодветна содржина. Со својата функција за принудно безбедно пребарување, KidsServer PE ги држи децата подалеку од штетните сајтови и гарантира дека тие пристапуваат само до безбедна и соодветна содржина.

Но, KidsServer PE не ја блокира само штетната содржина - тој исто така нуди временски ограничувања и им овозможува на корисниците да додаваат URL-адреси или зборови за ограничување или дозволување. Ова значи дека можете да поставите одредени времиња кога вашето дете може да пристапи на интернет, па дури и целосно да блокирате одредени веб-локации или клучни зборови.

Со својот лесен за користење интерфејс и моќните функции, KidsServer PE е совршено решение за родителите кои сакаат мир на умот кога станува збор за безбедноста на нивното дете на интернет. Без разлика дали сте загрижени за сајбер малтретирање, несоодветна содржина или едноставно сакате да го ограничите времето поминато на вашето дете пред екранот, KidsServer PE има сè што ви треба за да го одржи безбедно и безбедно на интернет.

Па зошто да чекаме? Преземете го KidsServer PE денес и почнете да го штитите вашето дете од опасности на интернет!

Целосни спецификации
Издавач MAKI Enterprise
Страница на издавачи http://www.makienterprise.com
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2006-12-11
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Родителска контрола
Верзија 1.7.2
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3
Барања Mac OS X 10.3 or higher
Цена $40.00
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 117

Comments:

Најпопуларни