Apani VPN Client for Nortel for Mac

Apani VPN Client for Nortel for Mac 3.5

Mac / Apani Networks / 8905 / Целосни спецификации
Опис

Apani VPN Client за Nortel за Mac е моќен мрежен софтвер кој ви овозможува да воспоставите безбедни шифрирани тунели од вашиот компјутер до Contivity VPN прекинувачи. Овој безбедносен клиент IPsec, лесен за употреба, ви овозможува да ги шифрирате и автентицирате вашите комуникации базирани на IP, осигурувајќи дека вашите податоци остануваат безбедни и безбедни во секое време.

Со клиентот VPN на Apani Networks, сега можете безбедно да пристапите до корпоративните ресурси од вашиот компјутер или преку јавните мрежи или преку постоечките корпоративни објекти за dial-up. Ова значи дека дури и ако работите од далечина или патувате, сепак можете да се поврзете на мрежата на вашата компанија и да пристапите до важни датотеки и апликации.

Една од клучните придобивки на клиентот VPN на Apani Networks е неговата леснотија на распоредување и работа. Софтверот е дизајниран да биде лесен за користење, со едноставен интерфејс што го олеснува поставувањето и користењето дури и за корисници кои не се технички. Ова значи дека можете брзо да се вклучите и да работите без да трошите часови на конфигурирање на сложени поставки.

Покрај тоа, клиентот VPN на Apani Networks поддржува популарни технологии за автентикација како што се SecurID и RADIUS. Ова значи дека можете да го изберете методот за автентикација кој најдобро функционира за потребите на вашата организација, обезбедувајќи максимална безбедност, а истовремено одржувајќи ја леснотијата на користење.

Друга одлична карактеристика на клиентот VPN на Apani Networks е неговиот едногодишен пакет за одржување. Кога ќе го купите овој софтвер, ќе имате пристап до искусни експерти за поддршка со ажурирано продлабочено знаење за производот, кои можат да помогнат да одговорите на какви било прашања или да ги решите сите проблеми што може да се појават. Дополнително, овој пакет за одржување ви овозможува да добивате бесплатни надградби на софтверот VPN Client за секогаш да имате пристап до најновите функции и функционалности.

Важно е да се напомене дека цените за овој софтвер се засноваат на лиценца за еден корисник. Сепак, обемните попусти се достапни за количини над 70 години - едноставно контактирајте со [email protected] за повеќе информации за тоа како функционираат овие попусти.

Генерално, ако барате доверливо мрежно софтверско решение кое ќе овозможи безбеден далечински пристап, а истовремено лесно се распоредува и ракува, тогаш не гледајте подалеку од Apani VPN Client за Nortel за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Apani Networks
Страница на издавачи http://www.apani.com/
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2007-02-21
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Софтвер за безжично вмрежување
Верзија 3.5
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3
Барања Mac OS X 10.3 or later
Цена $95.00
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8905

Comments:

Најпопуларни