Drumbeat X2 for Mac

Drumbeat X2 for Mac 2.2

Mac / Groundlevel Software / 200754 / Целосни спецификации
Опис

Drumbeat X2 за Mac: The Ultimate P2P апликација за споделување датотеки

Дали сте уморни од користење на апликации за споделување датотеки кои не ги даваат резултатите што ви се потребни? Дали сакате сигурен и ефикасен начин за споделување датотеки со вашите пријатели и колеги? Не гледајте подалеку од Drumbeat X2, најновата верзија на нашата популарна апликација P2P.

Со својата напредна технологија Deep Search™, Drumbeat X2 може да најде повеќе резултати од пребарувањето од која било друга апликација за споделување датотеки на пазарот. Без разлика дали барате музика, филмови или документи, Drumbeat X2 ве покрива.

Но, тоа не е се. Drumbeat X2 доаѓа и со низа моќни функции кои го олеснуваат управувањето со вашите преземања и прикачувања. Еве само неколку работи што го издвојуваат Drumbeat X2 од другите P2P апликации:

Напредни можности за пребарување

Технологијата Deep Search™ на Drumbeat X2 му овозможува да пребарува повеќе извори истовремено, давајќи ви пристап до повеќе датотеки од кога било досега. Можете да ги филтрирате резултатите од пребарувањето по тип на датотека, големина и други критериуми за да го најдете токму она што го барате.

Лесен за употреба интерфејс

Корисничкиот интерфејс на Drumbeat X2 го олеснува навигацијата низ вашите преземања и прикачувања. Можете да прегледате детални информации за секоја датотека во вашата редица и да им дадете приоритет врз основа на нивната важност.

Брзи брзини на преземање

Drumbeat X2 користи напредни алгоритми за да ја оптимизира брзината на преземање и да гарантира дека вашите датотеки се преземаат што е можно побрзо. Можете дури и да поставите ограничувања на пропусниот опсег за поединечни преземања или прикачувања доколку е потребно.

Безбедно споделување

Drumbeat X2 користи индустриски стандардни протоколи за шифрирање за да ја заштити вашата приватност додека споделува датотеки онлајн. Можете да бидете сигурни знаејќи дека вашите лични податоци се безбедни од љубопитните очи.

Компатибилност со повеќе платформи

Без разлика дали користите Mac или компјутер, Drumbeat X2 работи беспрекорно на повеќе платформи. Ова значи дека можете да споделувате датотеки со секого, без оглед на неговиот оперативен систем.

Во заклучок...

Ако барате сигурен и ефикасен начин за споделување датотеки онлајн, не гледајте подалеку од Drumbeat X2 за Mac. Со својата напредна технологија Deep Search™ и моќни функции како што се брзи брзини на преземање и сигурносни можности за споделување, оваа P2P апликација сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби. Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач Groundlevel Software
Страница на издавачи http://drumbeat.info/
Датум на издавање 2010-08-16
Датум на додавање 2007-02-28
Категорија Комуникации
Под категорија Алатки за СМС
Верзија 2.2
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.2, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.1
Барања Mac OS X 10.1 or higher
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 200754

Comments:

Најпопуларни