Aqua Teen Hunger Force Icon set for Mac

Aqua Teen Hunger Force Icon set for Mac 1

Mac / Shadeland Studios / 2905 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте љубител на анимираната телевизиска серија Aqua Teen Hunger Force, тогаш ќе ви се допадне овој софтвер за подобрување на работната површина. Комплетот Aqua Teen Hunger Force Icon за Mac е уникатен и забавен начин да ги персонализирате иконите на вашиот компјутер и да ја покажете вашата личност.

Со овој софтвер, можете да ги замените постоечките икони на вашиот Mac со иконите на ликови од Aqua Teen Hunger Force. Без разлика дали се работи за Frylock, Meatwad или Master Shake, овие симпатични ликови ќе ви носат насмевка на лицето секогаш кога ќе го користите вашиот компјутер.

Комплетот Aqua Teen Hunger Force Icon за Mac е лесен за инсталирање и користење. Едноставно преземете го софтверот од нашата веб-локација и следете ги дадените упатства. Откако ќе се инсталира, можете да започнете со прилагодување на вашата работна површина и папки со овие забавни икони.

Не само што овие икони додаваат допир на хумор на вашиот компјутер, туку и го олеснуваат навигацијата низ датотеките и папките. Со секој знак што претставува различен тип на датотека или категорија на папка, лесно е да го пронајдете она што го барате на прв поглед.

Покрај тоа што е функционален и забавен, овој сет на икони е и визуелно привлечен. Висококвалитетната графика е јасна и јасна на која било големина или резолуција на екранот. Плус, секој лик е внимателно дизајниран за да ги долови нивните уникатни личности во секој детал.

Без разлика дали го користите вашиот компјутер за работа или играње, комплетот Aqua Teen Hunger Force Icon за Mac сигурно ќе ви го разубави денот. Совршено е за љубителите на шоуто кои сакаат на забавен начин да ја покажат својата љубов кон своите омилени ликови.

Па зошто да се задоволите со здодевните стандардни икони кога можете да имате нешто што навистина отсликува што сте вие? Преземете го комплетот Aqua Teen Hunger Force икона денес и почнете да го персонализирате вашиот десктоп како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Shadeland Studios
Страница на издавачи http://www.shadelandstudios.com/
Датум на издавање 2008-11-06
Датум на додавање 2007-03-25
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Алатки за икони
Верзија 1
Барања за ОС Macintosh
Барања Mac OS X 10.4.8
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2905

Comments:

Најпопуларни