Debut Pro for Mac

Debut Pro for Mac 8.25

Mac / NCH Software / 20095 / Целосни спецификации
Опис

Debut Pro за Mac од NCH Software е моќен и разновиден софтвер за снимање видео што ви овозможува да снимате висококвалитетни видеа од вашиот екран или други видео уреди. Без разлика дали сте професионален видеограф, гејмер или само некој што сака да креира упатства или да снима видео пораки, Debut Pro за Mac има сè што ви треба за да ја завршите работата.

Со Debut Pro за Mac, можете лесно да снимате видеа од целата работна површина или само одбран дел од неа. Можете исто така да изберете од различни излезни формати како што се avi, flv, wmv и многу повеќе. Ова го олеснува споделувањето на вашите снимки со други на различни платформи.

Една од најистакнатите карактеристики на Debut Pro за Mac е неговата способност автоматски да испраќа е-пошта на видео снимки кога ќе престанат да снимаат. Ова значи дека не треба да се грижите за рачно испраќање датотеки по секоја сесија на снимање. Дополнително, ако претпочитате да користите FTP услуги наместо е-пошта, Debut Pro за Mac поддржува и поставувања на FTP.

Друга одлична карактеристика на Debut Pro за Mac е неговата способност да закажува снимки во одредено време. Ова значи дека ако нешто важно се случува на вашиот екран во одредено време (како на пример онлајн состанок), можете однапред да го поставите софтверот за да започне автоматски да снима.

„Debut Pro for Mac“ доаѓа и со напредни алатки за уредување што им овозможуваат на корисниците да додаваат текстуални титли и водени жигови директно на нивните снимени видеа. Ова го олеснува брендирањето на вашата содржина и додавање дополнителен контекст каде што е потребно.

За гејмерите кои сакаат да ги снимаат своите сесии за играње, Debut Pro за Mac нуди неколку опции, вклучувајќи режим на цел екран и снимање во режим на прозорец. Можете дури и да изберете кој аудио извор (аудио од играта или микрофон) треба да се снима заедно со видео снимката.

Севкупно, без разлика дали сакате да креирате видеа од професионален степен или едноставно сакате лесен начин да снимате што се случува на вашиот екран во реално време – Debut Pro за Mac има сè покриено!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2022-06-24
Датум на додавање 2022-06-24
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за снимање видео
Верзија 8.25
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 20095

Comments:

Најпопуларни