Seattle iPod Restaurant Guide for Mac

Seattle iPod Restaurant Guide for Mac 1.0

Mac / FoodVancouver.com / 42 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте хранител кој сака да истражува нови ресторани и кујни? Дали имате iPod и сакате да го носите вашиот водич за ресторан во Сиетл каде и да одите? Не гледајте подалеку од Водичот за ресторани за Mac во Сиетл за iPod, врвната алатка за наоѓање на вашето следно омилено место за јадење.

Развиен од експертите на FoodSeattle.com, овој домашен софтвер е дизајниран специјално за корисници на Mac кои поседуваат iPod. Со само еден клик на вашиот уред, можете да пристапите до сеопфатната листа на најдобрите ресторани во Сиетл, полн со адреси и телефонски броеви. Без разлика дали сте расположени за суши или пица, кинеска или италијанска кујна, овој водич ве опфати.

Една од најистакнатите карактеристики на овој софтвер е неговата функција за пребарување. Можете лесно да филтрирате низ рестораните врз основа на типот на кујна, локацијата на соседството, опсегот на цени или посебните диететски потреби. Ова го прави лесно да го пронајдете токму она што го барате без да морате да пребарувате низ бескрајни страници со неважни информации.

Покрај обезбедувањето основни информации за ресторанот како адреса и телефонски број, овој водич нуди и препораки за мени за да можете да донесувате информирани одлуки за тоа кои јадења да ги пробате. Вклучува дури и информации за јадење и однесување за да можете соодветно да го планирате вашиот оброк.

Друга корисна карактеристика е системот за ценовни категории на FoodSeattle кој им помага на корисниците да одредат колку веројатно ќе биде скап секој ресторан пред да го посетат. На овој начин нема изненадувања кога ќе дојде време за плаќање на сметката!

Прифатените кредитни картички се исто така наведени, така што гостите ќе знаат кои начини на плаќање се прифатени во секоја установа. И бидејќи овој софтвер работи на сите iPod-и од 2002 година, тој е достапен за широк опсег на корисници без оглед на нивниот модел на уред.

Севкупно, ако барате лесен за употреба водич за ресторани кој е прилагоден специјално за јадење сцена во Сиетл, тогаш не гледајте подалеку од Водичот за ресторани за Mac во Сиетл iPod од FoodSeattle.com!

Целосни спецификации
Издавач FoodVancouver.com
Страница на издавачи http://www.foodvancouver.com/
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2007-04-25
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за рецепти
Верзија 1.0
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.0, Mac OS X 10.2, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.1
Барања Any iPod since 2002 with a screen.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 42

Comments:

Најпопуларни