iNMR for Mac

iNMR for Mac 6.3.3

Опис

iNMR за Mac е моќен едукативен софтвер кој нуди широк опсег на функции и способности за да им помогне на корисниците да ги анализираат и интерпретираат податоците на NMR. Со својот чист интерфејс, интуитивен дизајн и напредна функционалност, iNMR е совршена алатка за студенти, истражувачи и професионалци кои треба редовно да работат со податоците NMR.

Една од клучните придобивки на iNMR е неговата способност да ги прави сите работи што би ги очекувале од традиционалната програма NMR - но со десет пати повеќе функции. Ова значи дека корисниците можат да вршат сложени анализи, да ги визуелизираат податоците на нови начини и да добијат увид во нивните примероци што можеби не можеле да ги постигнат со друг софтвер.

Но, она што навистина го издвојува iNMR од другите програми е неговиот оригинален дизајн на апликации за Mac. За разлика од многу други NMR програми кои се пренесени од Windows или Linux платформи, iNMR е експресно напишан за Mac OS X. Тоа значи дека се придржува до сите конвенции на Mac интерфејсот - што го прави лесен за користење дури и за оние кои се нови на овој тип на софтвер.

Покрај моќните карактеристики и дизајнот кој е лесен за корисниците, iNMR нуди и поддршка еден-на-еден и приспособени опции за програмирање. Ова значи дека корисниците можат да добијат персонализирана помош кога им е најпотребна - без разлика дали се борат со одредена анализа или едноставно сакаат совет за тоа како најдобро да го користат софтверот.

Генерално, ако барате образовна софтверска програма која може да ви помогне брзо и лесно да ги анализирате податоците за NMR додека се придржувате до сите конвенции на интерфејсот на Mac - тогаш не барајте подалеку од iNMR за Mac!

Целосни спецификации
Издавач nucleomatica
Страница на издавачи http://www.inmr.net/
Датум на издавање 2020-06-01
Датум на додавање 2020-06-01
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за наука
Верзија 6.3.3
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1940

Comments:

Најпопуларни