Cam2Web for Mac

Cam2Web for Mac 1.0c

Опис

Cam2Web за Mac: Крајното решение за поставување слики без проблеми

Дали сте уморни од рачно поставување слики од вашиот фотоапарат на интернет? Дали сакате едноставен и ефикасен начин да ги споделите вашите фотографии со пријателите и семејството на интернет? Не гледајте подалеку од Cam2Web за Mac, врвното решение за поставување слики без проблеми.

Со Cam2Web, можете лесно да прикачувате слики од вашиот фотоапарат на интернет со само неколку кликања. Оваа лесна за употреба апликација автоматски поставува слики од вашата камера на веб, заштедувајќи ви време и напор. Можете да го одредите квалитетот на поставените слики, како и нивната големина, давајќи ви целосна контрола врз тоа како вашите фотографии се споделуваат на интернет.

Но, тоа не е сè - Cam2Web исто така ви овозможува да одредите колку често во минута сликата треба да се ажурира. Ова значи дека ако користите веб-камера или друг уред за пренос во живо, гледачите секогаш ќе имаат пристап до ажурирана содржина без никакво задоцнување или одложување.

Поставувањето Cam2Web е брзо и лесно - потребна е само една минута! Едноставно преземете ја и инсталирајте ја апликацијата на вашиот Mac компјутер, поврзете ја камерата или веб-камерата и започнете со поставување слики веднаш. Со својот интуитивен интерфејс и лесен дизајн, дури и почетниците можат лесно да го користат Cam2Web.

Па зошто да чекаме? Започнете да ги споделувате вашите фотографии на интернет денес со Cam2Web за Mac! Без разлика дали сте аматер фотограф кој сака да ја прикаже својата работа или едноставно сакате полесен начин за споделување спомени со саканите далечни, овој моќен софтвер има се што ви треба за да започнете. Пробајте го денес и видете колку лесно може да биде прикачувањето на слики!

Целосни спецификации
Издавач Me
Страница на издавачи http://www.christian-kienle.de/MediaSnap
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2007-05-18
Категорија Комуникации
Под категорија Софтвер за бирање
Верзија 1.0c
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.4 Intel
Барања OS X 10.4, a web cam, access to a ftp server.
Цена
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 225

Comments:

Најпопуларни