BitFonter for Mac

BitFonter for Mac 3.0

Опис

BitFonter за Mac: Крајниот уредувач на фонтови Bitmap

Ако сте графички дизајнер или ентузијаст за фонтови, знаете колку е важно да ги имате на располагање вистинските алатки. А кога станува збор за битмап фонтови, нема подобра алатка од BitFonter за Mac.

BitFonter е уникатен уредувач на битмапи фонтови кој може да направи сè со кој било битмап фонт во кој било формат. Без разлика дали работите со Mac OS, Windows, битмап TrueType, HP Soft Font или дури и датотеки Palm, BitFonter ве покрива.

Но, BitFonter не е само конвертор - тој е исто така професионален уредувач на битмапи фонтови кој ви овозможува да креирате нови фонтови или да ги прилагодите постоечките користејќи 14 алатки за уредување и повеќе од 20 филтри и опции за конверзија. И сето ова е контролирано од индустриски стандарден кориснички интерфејс што го олеснува започнувањето.

Една од одличните работи за BitFonter е неговата разноврсност. Можете да работите во режим на црно-бело, сиво или целосно во боја во зависност од вашите потреби. И ако треба да конвертирате кој било системски фонт во битмапа за безбедна пробна дистрибуција, BitFonter ве опфати и вас.

Но, можеби една од најимпресивните карактеристики на BitFonter е неговата способност да конвертира кој било битмап фонт или слика од фонт (дури и слики во боја направени од дигитален фотоапарат!) во формат на контури на фонтот користејќи ја неговата моќна алатка за следење. Се разбира, ова бара или нашата програма TypeTool или FontLab инсталирана на истиот компјутер за да ги прифати прегледните податоци.

И ако тоа веќе не беше доволно – има и поддршка за целосно обоени и делумно транспарентни PhotoFonts! Со целосниот сет на алатки за уредување слики и филтри за ефекти на BitFonter заедно со конверторите на режимот на слика – создавањето прекрасни PhotoFonts никогаш не било полесно!

Значи, без разлика дали сакате да креирате нови фонтови од нула или едноставно да ги прилагодите постоечките - BitFonter за Mac е врвната алатка за сите ваши потреби за битмап фонтови!

Целосни спецификации
Издавач FontLab
Страница на издавачи https://www.fontlab.com/
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2007-06-01
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Алатки за фонт
Верзија 3.0
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.0, Mac OS X 10.2, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.1
Барања Mac OS X 10.4 PPCMac OS X 10.3.9Mac OS X 10.4 IntelMac OS X 10.0Mac OS X 10.1Mac OS X 10.5 PPCMac OS X 10.2Mac OS X 10.5 IntelMac OS X 10.3Mac OS Classic
Цена $499.00
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 319

Comments:

Најпопуларни