Bleezer for Mac

Bleezer for Mac 0.9.8.2

Mac / Larry Borsato / 1454 / Целосни спецификации
Опис

Bleezer за Mac – Најдобрата алатка за блогирање за програмери

Блогирањето стана суштински дел од онлајн светот и не е изненадување што на програмерите им е потребна сигурна алатка која ќе им помогне да креираат и управуваат со нивните блогови. Bleezer за Mac е моќна алатка за блогирање која работи со која било услуга за блогирање, што го прави совршен избор за програмери кои сакаат да се фокусираат на создавање одлична содржина без да се грижат за технички детали.

Со Bleezer, можете лесно да креирате и објавувате објави на блогови користејќи го неговиот интуитивен уредник WYSIWYG. Ова значи дека можете точно да видите како ќе изгледа вашата објава пред да ја објавите, заштедувајќи ви време и напор на долг рок. Можете исто така да прикачувате слики директно од вашиот компјутер или да користите слики од надворешни извори како Flickr или Picasa.

Една од истакнатите карактеристики на Bleezer е неговата поддршка за категории. Можете лесно да ги организирате вашите објави во различни категории, што ќе им олесни на читателите да го најдат она што го бараат на вашиот блог. Дополнително, Bleezer ви овозможува да додавате ознаки користејќи која било услуга за ознаки што ја сакате.

Друга одлична карактеристика на Bleezer се неговите можности за креирање прилагодено обележување. Ова значи дека ако има специфичен јазик за обележување или синтакса што претпочитате да ги користите кога пишувате објави на блог, можете да го приспособите Bleezer да го поддржува.

Генерално, Bleezer е одличен избор за програмери кои сакаат моќна, но лесна за употреба алатка за блогирање која работи со која било услуга за блогирање. Без разлика дали штотуку почнувате со блогирање или сте искусен блогер кој бара подобар начин за управување со вашата содржина, пробајте го Bleezer денес!

Целосни спецификации
Издавач Larry Borsato
Страница на издавачи http://www.larryborsato.com/blog/
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2007-09-12
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Java софтвер
Верзија 0.9.8.2
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.4
Барања Mac OS X 10.3+
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1454

Comments:

Најпопуларни