Search Plus for Video for Mac

Search Plus for Video for Mac 1.2

Опис

Search Plus за видео за Mac е моќна софтверска алатка која овозможува резултати од пребарување на видео додека користите некој од најпопуларните мотори, вклучувајќи ги Google, Yahoo!, Windows Live Search и Ask.com. Овој софтвер за Firefox Edition е дизајниран да го направи вашето искуство со пребарување на видеа поефикасно и поефективно со прикажување на видео резултати од провајдери како YouTube, покрај редовните резултати од пребарувањето.

Со Search Plus за видео за Mac, можете лесно да најдете многу релевантни видео понуди без да мора да се движите низ повеќе веб-локации или да кликате низ бројни страници. Оваа софтверска алатка ги намалува вашите кликови со глувчето и го рационализира процесот на пребарување за да можете брзо да ги најдете видеата што ви се потребни.

Една од клучните придобивки од користењето Search Plus за видео за Mac е неговата способност беспрекорно да се интегрира со вашиот омилен пребарувач. Без разлика дали претпочитате Google или Yahoo!, оваа софтверска алатка работи со сите главни мотори за да ви обезбеди сеопфатни резултати од пребарување на видео.

Покрај неговата компатибилност со популарните пребарувачи, Search Plus за видео за Mac, исто така, нуди низа напредни функции што ја прават неопходна алатка во комплетот алатки на секој професионалец за комуникација. На пример, овој софтвер им овозможува на корисниците да ги филтрираат своите пребарувања според временскиот опсег или одредени клучни зборови за да можат брзо да ги најдат видеата што им се потребни.

Друга одлична карактеристика на Search Plus за видео за Mac е неговата способност да зачувува пребарувања и да создава сопствени листи за репродукција. Со оваа функционалност, корисниците можат лесно да ги организираат своите омилени видеа во плејлисти и да пристапат до нив во секое време без да бараат ново пребарување.

Севкупно, ако барате моќна, но лесна за употреба алатка за пребарување видео, која беспрекорно се интегрира со сите главни мотори и нуди напредни функции како филтрирање и креирање плејлисти, тогаш не гледајте подалеку од Search Plus for Video - Firefox Edition!

Целосни спецификации
Издавач Seminformatics
Страница на издавачи http://www.seminformatics.com
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2007-12-26
Категорија Комуникации
Под категорија Софтвер за бирање
Верзија 1.2
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.2
Барања Firefox 1.5 and higher
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 60

Comments:

Најпопуларни