FarmersMahJongg for Mac

FarmersMahJongg for Mac 0.9.2

Опис

FarmersMahJongg за Mac - забавна и предизвикувачка игра за сите возрасти

Дали барате забавна и предизвикувачка игра за играње на вашиот Mac? Не гледајте подалеку од FarmersMahJongg! Оваа возбудлива игра е совршена за играчи од сите возрасти, нудејќи часови забава и предизвици за закачување на мозокот.

Што е FarmersMahJongg?

FarmersMahJongg е класична игра за совпаѓање плочки во која уживаа милиони луѓе ширум светот. Целта на играта е едноставна: отстранете ги сите плочки од таблата со нивно совпаѓање во парови. Сепак, оваа задача може да биде доста предизвикувачка бидејќи мора внимателно да ги стратегиизирате вашите потези за да се осигурате дека нема да се заглавите со неспоредливи плочки.

Како да се игра FarmersMahJongg

Играњето FarmersMahJongg е прилично едноставно. Компјутерот ќе создаде поставка од која мора да се обидете да ги отстраните сите плочки. Можете да ги отстраните само во парови со повлекување на плочките или налево или надесно. Плочките мора да лежат по работ на едно од нивоата на плочките.

Можете да вратите потег или да му дозволите на компјутерот да предложи можни потези. Ако не успеавте да решите поставување, можете да одлучите да ја рестартирате последната игра за да пробате друго решение. Но запомнете дека моментално нема гаранција дека таблата навистина има решение!

Карактеристики и придобивки

FarmersMahJongg нуди многу карактеристики и придобивки што го прават одличен избор за секој што бара забавна и предизвикувачка игра:

- Лесна за учење игра: Дури и ако никогаш претходно не сте играле Mahjong, интуитивниот интерфејс на FarmersMahJongg го олеснува учењето.

- Повеќе нивоа на тежина: изберете од три различни нивоа на тежина (лесно, средно, тешко) во зависност од нивото на вашата вештина.

- Функција за враќање: направи грешка? Нема проблем! Користете ја функцијата за враќање за да се вратите едно движење назад во секое време.

- Систем за совет: Заглавени на одредено ниво? Користете го нашиот систем за совети за да добиете предлози за тоа какви потези се достапни.

- Прекрасна графика: Уживајте во неверојатни графики со позадини на тема фарма и шарени дизајни на плочки.

- Релаксирачка музика: седнете, опуштете се и уживајте во смирувачка музика во заднина додека играте.

Системски барања

За да играте FarmersMahJongg на вашиот Mac компјутер, проверете дали ги исполнува овие минимални барања:

- macOS 10.9 или понова верзија

- 64-битен процесор

- 1 GB RAM меморија

- 100 MB слободен простор на хард дискот

Заклучок

Ако барате забавна и предизвикувачка игра која ќе ве држи ангажирани со часови, не гледајте подалеку од FarmersMahJongg! Со својот лесен за користење интерфејс, повеќе нивоа на тежина, корисни функции како системи за поништување и совети, како и прекрасна графика со позадини на тема фарма и шарени дизајни на плочки - оваа класична сложувалка што одговара на плочки ќе обезбеди бескрајни часови забава и возбуда!

Целосни спецификации
Издавач ObjectFarm
Страница на издавачи http://www.objectfarm.org
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2008-01-02
Категорија Игри
Под категорија Игри со возење
Верзија 0.9.2
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel
Барања Mac OS X 10.4 PPCMac OS X 10.3.9Mac OS X 10.4 IntelMac OS X 10.0Mac OS X 10.1Mac OS X 10.5 PPCMac OS X 10.2Mac OS X 10.5 IntelMac OS X 10.3Mac OS Classic
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 32246

Comments:

Најпопуларни