Islands mini golf for Mac

Islands mini golf for Mac 1.5

Опис

Острови мини голф за Mac: Тропски рај на забава и предизвик

Дали барате забавна и предизвикувачка игра која ќе ве пренесе во тропски рај? Не гледајте подалеку од Islands Mini Golf за Mac! Оваа целосна 3D игра има 90 шарени терени за мини-голф, секој лоциран на уникатен рајски тропски остров. Со поддршка за до 4 истовремени играчи (жешко седиште) и систем за одржување на онлајн резултати, оваа игра е совршена за соло играње или пријателска конкуренција со пријателите.

Играње

Islands Mini Golf нуди часови игра со својот широк избор на терени. Секој курс е дизајниран со уникатни пречки, предизвици и теми кои ќе ве држат ангажирани и забавувани. Од песочни плажи до бујни џунгли, секој остров има свој посебен изглед и чувство.

Контролите се лесни за учење, но тешко се совладуваат. Можете да го користите глувчето или тастатурата за да го насочите ударот и да ја прилагодите моќта на замавнувањето. Физичкиот мотор гарантира дека секоја снимка е реална, така што ќе ви треба вештина како и среќа за да успеете.

Мултиплеер

Една од најдобрите работи за мини голф острови е неговиот режим на повеќе играчи. Можете да играте со најмногу три други луѓе на истиот компјутер (жешко седиште), што го прави совршен за семејни собири или забави. Системот за чување резултати преку Интернет, исто така, ви овозможува да се натпреварувате против играчи од целиот свет.

Графика

Графиките во Islands Mini Golf се врвни. Живописните бои и деталните текстури го оживуваат секој остров на вашиот екран. Анимациите се мазни и течни, што додава дополнителен слој на реализам во играта.

Саундтрак

Вреди да се спомене и саундтракот во Islands Mini Golf. Се одликува со оптимистичка музика која совршено се вклопува со тропската тема на играта. Звучните ефекти се исто така добро изработени; од птици што чврчореат во позадина до бранови што удираат на бреговите - сè звучи како што треба!

Системски барања

За да стартувате Islands Mini Golf на вашиот Mac компјутер, ќе ви требаат:

- macOS X 10.6 или понова верзија

- Intel Core Duo процесор

- 512 MB RAM

- Графичка картичка компатибилна со OpenGL

- Потребна е интернет конекција за онлајн систем за чување резултати

Заклучок

Генерално, Islands Mini Golf е фантастична игра која нуди часови забавна игра поставена на прекрасни тропски заднини! Без разлика дали играте сами или се натпреварувате со пријателите онлајн или режимот на жешки седишта - оваа игра има нешто во што секој може да ужива! Па зошто да не го пробате денес?

Целосни спецификации
Издавач Danlabgames
Страница на издавачи http://www.danlabgames.com
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2008-01-11
Категорија Игри
Под категорија Игри со возење
Верзија 1.5
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.0, Mac OS X 10.2, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.1
Барања good graphic card
Цена $21.00
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 576

Comments:

Најпопуларни