Keyspan USB adapters for Mac

Keyspan USB adapters for Mac 2.5

Опис

Ако сте корисник на Mac кој треба да се поврзе со сериски уреди, Keyspan USB адаптерите за Mac се суштинска алатка. Овие адаптери ви дозволуваат да го поврзете вашиот Mac со широк опсег на сериски уреди, вклучувајќи модеми, печатачи и други периферни уреди.

Keyspan USB адаптерите за Mac доаѓаат со драјвер кој е специјално дизајниран за употреба со Mac OS X. Овој драјвер обезбедува беспрекорна интеграција помеѓу вашиот Mac и адаптерот Keyspan, овозможувајќи ви лесно да се поврзете и да комуницирате со вашите сериски уреди.

Една од клучните придобивки од користењето на Keyspan USB адаптери за Mac е нивната разновидност. Овие адаптери поддржуваат широк опсег на бауд стапки и формати на податоци, што ги прави компатибилни со речиси секој сериски уред на пазарот. Дополнително, тие имаат функционалност со жешка замена која ви овозможува да приклучувате или исклучувате уреди без да треба да го рестартирате компјутерот.

Друга предност на користењето на овие драјвери е нивната леснотија на користење. Процесот на инсталација е јасен и интуитивен, дури и ако не сте особено упатени во технологијата. Откако ќе се инсталира, драјверот беспрекорно се интегрира во панелот за преференци на системот за да можете лесно да го конфигурирате според вашите потреби.

Во однос на перформансите, корисниците известуваат дека овие драјвери обезбедуваат сигурна поврзаност и брзи брзини на пренос на податоци. Без разлика дали префрлате големи датотеки или пренесувате податоци во реално време од далечински уред, овие драјвери се на висина на задачата.

Севкупно, ако ви треба сигурно поврзување помеѓу вашиот Mac и сериски уреди како модеми или печатачи, тогаш не гледајте подалеку од Keyspan USB адаптери за Mac! Со неговиот лесен за користење интерфејс во комбинација со способности за високи перформанси го прават идеален избор за секој кој бара беспрекорна интеграција помеѓу нивниот компјутерски систем и периферната опрема!

Целосни спецификации
Издавач Keyspan
Страница на издавачи http://www.keyspan.com/
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2008-01-22
Категорија Возачи
Под категорија УСБ-драјвери
Верзија 2.5
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.2
Барања Mac OS X 10.2.8 or higher
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 26452

Comments:

Најпопуларни