Analog Helper X for Mac

Analog Helper X for Mac 1.6.1

Опис

Analog Helper X за Mac е моќен мрежен софтвер кој ви овозможува да ги контролирате и прегледувате резултатите од стотици поставки. Без разлика дали сте мрежен администратор или само некој кој сака да ја оптимизира својата интернет конекција, Analog Helper X има се што ви треба за да ја завршите работата.

Една од истакнатите карактеристики на Analog Helper X е неговата способност да ги увезе вашите стари. cfg датотеки. Ова значи дека ако веќе сте потрошиле време на конфигурирање на вашите мрежни поставки во друга програма, можете лесно да ги префрлите тие поставки на Analog Helper X и веднаш да почнете да ги користите.

Друга одлична карактеристика на Analog Helper X е неговата поддршка за повеќекратни конфигурации за анализа. Ова значи дека можете да креирате различни групи на конфигурации за различни сценарија, како на пример кога сте дома наспроти кога сте во движење. Со ова ниво на флексибилност, лесно е да ги прилагодите вашите мрежни поставки точно како што ги сакате.

Но, можеби една од најкорисните карактеристики на Analog Helper X е неговата способност автоматски да креира повеќе извештаи врз основа на одредени временски периоди. Ова значи дека ако нешто тргне наопаку со вашата мрежа или ако има проблеми со перформансите што треба да се решат, Analog Helper X ќе генерира детални извештаи кои ќе помогнат да се прецизира што точно се случува.

Се разбира, сите овие функции би биле бескорисни доколку не се претставени во интуитивен и лесен интерфејс. За среќа, Analog Helper X испорачува и овде. Интерфејсот е чист и лесен за користење, со сите важни информации пред и центар, така што не мора да копате низ менијата или под-менијата само за да го најдете она што ви треба.

Генерално, ако барате моќно мрежно софтверско решение за вашиот Mac компјутер, не гледајте подалеку од Analog Helper X. Со неговата поддршка за увоз на стари. cfg-датотеки, повеќекратни конфигурации за анализа и можности за автоматско генерирање извештаи - да не го спомнуваме неговиот интуитивен интерфејс - тоа е суштинска алатка за секој што е сериозен за оптимизирање на перформансите на нивната интернет конекција!

Целосни спецификации
Издавач Sig Software
Страница на издавачи http://www.sigsoftware.com/
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2008-01-30
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Софтвер за безжично вмрежување
Верзија 1.6.1
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.0, Mac OS X 10.2, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.1
Барања Mac OS X 10.0 or higher
Цена
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 47

Comments:

Најпопуларни