Apple Aluminum PowerBook 15 for Mac

Apple Aluminum PowerBook 15 for Mac 1.1

Опис

Apple Aluminum PowerBook 15 за Mac е моќен и сигурен лаптоп кој е дизајниран специјално за програмери. Со своето елегантно алуминиумско тело, висококвалитетен дисплеј и напредни функции, овој лаптоп е совршена алатка за секој кој треба да креира софтвер или да развива апликации.

Една од клучните карактеристики на Apple Aluminum PowerBook 15 за Mac е неговата категорија Алатки за програмери. Оваа категорија вклучува низа софтверски алатки кои се специјално дизајнирани да им помогнат на програмерите брзо и лесно да креираат висококвалитетни апликации. Една таква алатка е PowerBook G4 Battery Updater.

PowerBook G4 Battery Updater е суштинска алатка за секој што го користи својот лаптоп на редовна основа. Со текот на времето, батериите може да развијат кратко време на работа што може да биде фрустрирачко и незгодно. PowerBook G4 Battery Updater ги подобрува перформансите на батеријата со ажурирање на фирмверот на вашата батерија.

За да го надградите фирмверот на вашата батерија со помош на PowerBook G4 Battery Updater, едноставно следете ги овие упатства:

1. Проверете дали работи PowerBook G4.

2. Приклучете го вашиот адаптер за напојување во работен извор на енергија.

3. Не отстранувајте ја батеријата за време на процесот на ажурирање.

4. Отворете Applications/Utilities и лоцирајте го PowerBook G4 Battery Updater.

5. Следете ги инструкциите за ажурирање на фирмверот на батеријата.

Важно е да се напомене дека за време на овој процес, вашата батерија ќе изгледа дека нема полнење и нема да го напојува вашиот компјутер додека не се заврши успешно.

Оваа верзија на ажурирачот го означува своето прво издание на CNET Download.com - што го олеснува пристапот до оваа основна алатка за програмери од кога било досега!

Покрај неговата категорија Алатки за програмери, има многу други карактеристики што го прават овој лаптоп да се издвојува од другите во својата класа:

- Висококвалитетен дисплеј: Apple Aluminum PowerBook 15 за Mac може да се пофали со неверојатен дисплеј од 15 инчи со одлична прецизност на боите и нивоа на осветленост - што го прави совршен за графички дизајнери или за секој кој има потреба од прецизно прикажување на боите во нивната работа.

- Напредна процесорска моќ: со процесор Intel Core i7 под капакот, овој лаптоп може лесно да се справи дури и со сложени задачи - обезбедувајќи никогаш да не треба да се грижите за доцнење или бавно работење кога работите на големи проекти.

- Елегантен дизајн: Алуминиумското куќиште му дава на овој лаптоп модерен изглед, истовремено обезбедувајќи издржливост против секојдневното абење - што го прави идеален за оние на кои им требаат нивните лаптопи постојано со нив!

- Широк избор на софтвер и игри: нашата веб-локација нуди широк избор на софтверски алатки и игри кои се грижат за програмерите како и за случајните корисници! Без разлика дали барате апликации за продуктивност како Microsoft Office или креативни пакети како Adobe Creative Cloud - ние ве покриваме!

Генерално, ако барате моќен, но разновиден лаптоп кој е совршен за развој на апликации или создавање содржина, тогаш не гледајте подалеку од Apple Aluminium Powerbook 15! Со напредни хардверски спецификации во комбинација со нашиот широк избор на алатки и игри за програмери достапни преку нашата веб-локација – има нешто овде што секој може да ужива!

Целосни спецификации
Издавач Apple
Страница на издавачи http://www.apple.com/
Датум на издавање 2008-12-05
Датум на додавање 2008-02-04
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Java софтвер
Верзија 1.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.4
Барања Mac OS X 10.3/10.4
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1025

Comments:

Најпопуларни