myMovo for Mac (Intel)

myMovo for Mac (Intel) 1.2

Mac / FourSource Software / 11409 / Целосни спецификации
Опис

myMovo за Mac (Intel) - Врвен софтвер за видео

Дали ви е здодевно да ги пребарувате вашите омилени видеа на интернет и да не можете да ги преземете? Дали сакате софтвер кој може да конвертира видеа во формат по ваш избор и да ги пренесе на вашиот пренослив медиа плеер или мобилен телефон? Не гледајте подалеку од myMovo за Mac (Intel), врвниот видео софтвер.

myMovo е иновативен нов начин за пребарување, преземање и конвертирање видеа од интернет на вашиот компјутер, пренослив медиа плеер (Archos, iPod, iPod touch, nano, PSP, Zen vision:m и w и Zune), мобилен телефон ( iPhone, Nokia, Motorola и Samsung) или џебен компјутер. Со функцијата за насочено пребарување на myMovo што ги пребарува врвните видео-страници, вклучувајќи ги YouTube, CBS, Comedy Central CNN Discovery ESPN Fox MySpaceTV MTV PBS Yahoo!, никогаш не било полесно да ги пронајдете вашите омилени видеа.

Откако ќе ги пронајдете видеата што ги сакате со интуитивниот интерфејс на myMovo, едноставно изберете ги и дозволете myMovo да го направи останатото. Тој автоматски ќе ги преземе и ќе ги претвори во формат компатибилен со вашиот уред. Нема повеќе да се грижите за проблемите со компатибилноста или да морате сами да го конвертирате секое видео.

Но, тоа не е се! myMovo има и софистицирана функција за увоз на ДВД која ви овозможува да конвертирате ДВД-а во формати компатибилни со вашиот медиа плеер. Ова значи дека сите тие стари ДВД-а кои собираат прашина на вашата полица сега може да ги уживате додека сте во движење.

Покрај неговите импресивни видео способности, myMovo, исто така, ви овозможува да се претплатите на аудио и видео подкасти што нудат можности за подкастирање дури и корисници кои не се на iPod. Со оваа функција, никогаш не било полесно да се биде ажуриран со сите ваши омилени подкасти.

Оваа верзија е првото издание на CNET Download.com што значи дека е сосема нов софтвер подготвен за употреба од секој што бара лесно за користење решение за нивните потреби за видео.

Па зошто да чекаме? Преземете го myMovo денес и почнете да уживате во сите тие одлични видеа каде и да одите!

Целосни спецификации
Издавач FourSource Software
Страница на издавачи http://www.mymovo.com
Датум на издавање 2008-02-06
Датум на додавање 2008-02-06
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 1.2
Барања за ОС Mac OS X 10.4/10.5
Барања Mac OS X 10.4/10.5
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 11409

Comments:

Најпопуларни