Simple Organizer for Mac

Simple Organizer for Mac 3

Mac / NiteOwl Software / 450 / Целосни спецификации
Опис

Simple Organizer за Mac е моќен софтвер за продуктивност кој ви помага лесно да управувате со вашите лични информации. Овој софтвер е дизајниран да ви го поедностави животот со тоа што ќе ви овозможи лесен за користење интерфејс кој ви овозможува да ги следите вашите контакти, да закажувате настани и ефикасно да управувате со задачите.

Со Simple Organizer, можете лесно да управувате со сите ваши контакти на едно место. Функцијата адресар е целосно интегрирана со вградениот Mac OS X AddressBook Framework, што значи дека сите информации зачувани во адресарот автоматски ќе се синхронизираат на сите ваши уреди. Можете да додавате нови контакти, да ги уредувате постоечките и да пребарувате конкретни информации за контакт брзо и лесно.

Календарската карактеристика на Simple Organizer е исто така многу интуитивна и прифатлива за корисниците. Се одликува со дизајн ориентиран кон иконите што го олеснува навигацијата низ различни датуми и настани. Можете да закажувате состаноци, да поставувате потсетници за важни датуми или рокови, па дури и да креирате повторливи настани како родендени или годишнини.

Покрај одликата за календар, Simple Organizer доаѓа и со алатка за планирање на денови која ви овозможува да ги планирате вашите дневни задачи и активности. Оваа алатка ви помага да останете организирани со обезбедување јасен преглед на она што треба да се прави секој ден.

Една од најдобрите работи за Simple Organizer е неговата едноставност. За разлика од другите софтверски програми за продуктивност кои често се преполни со непотребни функции и опции, оваа програма се фокусира на обезбедување само на основните алатки потребни за ефикасно управување со личните информации.

Оваа верзија на Simple Organizer е првото издание на CNET Download.com што значи дека е темелно тестирана пред да биде достапна за преземање на нашата веб-локација.

Клучни карактеристики:

- Поедноставена програма за управување со лични информации

- Целосно интегриран адресар

- Календар ориентиран кон икони

- Алатка за планирање на денот

- Лесен за користење интерфејс

Системски барања:

Едноставниот организатор бара macOS 10.6 или понови верзии.

Заклучок:

Ако барате едноставна, но моќна софтверска програма за продуктивност која може да ви помогне да управувате со вашите лични информации поефикасно од кога било досега, тогаш не гледајте подалеку од Simple Organizer за Mac! Со својот интуитивен интерфејс и основните алатки како интегриран адресар, заедно со алатката за планирање на календари и денови ориентирана кон икона, го олеснуваат од кога било досега да останете организирани додека следите сè важно на едно место!

Целосни спецификации
Издавач NiteOwl Software
Страница на издавачи http://homepage.mac.com/niteowl69/
Датум на издавање 2008-11-08
Датум на додавање 2008-02-20
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со контакти
Верзија 3
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.0 Server, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.4
Барања Mac OS X/10.3/10.4/Server
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 450

Comments:

Најпопуларни