Actual ODBC driver for OpenBase for Mac

Actual ODBC driver for OpenBase for Mac 2.2

Mac / Actual Technologies / 127 / Целосни спецификации
Опис

Вистинскиот ODBC драјвер за OpenBase за Mac е моќна алатка која ви овозможува пристап до податоците од вашата база на податоци OpenBase користејќи Microsoft Excel и FileMaker Pro. Со овој двигател, можете брзо и лесно да се поврзете со вашата база на податоци, што го олеснува управувањето со вашите податоци од кога било досега.

Една од клучните карактеристики на вистинскиот ODBC драјвер за OpenBase е неговиот асистент за поставување. Оваа алатка ве води низ процесот на конфигурирање на вашата врска и ве поттикнува за сите потребни информации. Ова го олеснува брзото започнување дури и за корисниците кои не се запознаени со базите на податоци или драјверите.

Дополнително, драјверот вклучува он-лајн помош и практичен дијагностички екран што ќе ви овозможи брзо да ги решите сите проблеми што може да се појават при употреба. Ова значи дека дури и ако наидете на проблеми додека го користите драјверот, можете лесно да ги решите без да морате да поминувате часови во пребарување низ документацијата или да контактирате со поддршката.

Друга важна карактеристика на овој двигател е неговата брзина, сигурност и леснотија на користење на Mac OS X. Како прв OpenBase ODBC драјвер развиен специјално за Mac OS X, тој е оптимизиран за да обезбедува брзи перформанси и сигурни врски секој пат.

Генерално, ако барате лесно за користење решение кое ќе ви овозможи пристап до податоците од вашата база на податоци на OpenBase користејќи Microsoft Excel или FileMaker Pro на Mac OS X, тогаш не гледајте подалеку од Вистинскиот ODBC драјвер за OpenBase. Со своите моќни карактеристики и интуитивен интерфејс, овој драјвер сигурно ќе го олесни управувањето со вашите податоци од кога било досега.

Клучни карактеристики:

- Лесен асистент за поставување

- Онлајн помош

- Дијагностички екран

- Брзи перформанси

- Сигурни врски

Системски барања:

- Mac OS X 10.6 или понова верзија

- Процесор базиран на Интел

Компатибилност:

Овој софтвер се поврзува само со бази на податоци на OpenBase (www.openbase.com). За врски со базите на податоци MySQL и PostgreSQL, ве молиме погледнете го нашиот „Вистински ODBC драјвер за бази на податоци со отворен код“.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате сигурен начин за пристап до податоци од базата на податоци OpenBase на Mac OS X користејќи Microsoft Excel или FileMaker Pro, тогаш не гледајте подалеку од Вистинскиот ODBC драјвер за отворена база за MAC! Со својот интуитивен интерфејс и моќните карактеристики како асистент за лесно поставување и дијагностички екран кој помага во решавањето на проблемите што ќе се појават при користењето; овој софтвер обезбедува брзи перформанси заедно со сигурни врски што го олеснуваат управувањето со вашите податоци од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач Actual Technologies
Страница на издавачи http://www.actualtech.com
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2008-02-26
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на матични плочи
Верзија 2.2
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.2
Барања Mac OS X 10.2.8 or later
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 127

Comments:

Најпопуларни