Xserve Update for Mac OS X

Xserve Update for Mac OS X 1

Опис

Xserve Update за Mac OS X е моќна софтверска алатка која обезбедува ажурирања и подобрувања на сериската порта, двигателите на хард дискот ATA, асистентот на серверот и функциите за следење на серверот на Xserve. Овој софтвер е дизајниран да ги подобри перформансите и функционалноста на вашите клиенти за администрација на серверот Mac OS X, обезбедувајќи им ги најновите ажурирања и функции.

Со Xserve Update, можете да уживате во низа поволности кои ќе ви помогнат поефикасно да управувате со вашите сервери. Овој софтвер вклучува нова верзија на апликациите Server Monitor и Server Assistant кои се инсталирани со ажурирањето во папката /Applications/Utilities. Овие ажурирани апликации обезбедуваат подобрена функционалност што ви го олеснува следењето на вашите сервери и извршувањето на административни задачи.

Една од клучните придобивки од користењето на Xserve Update е тоа што ви овозможува да ги ажурирате вашите клиенти за администрација на серверот Mac OS X со копирање на новите апликации на нив. Ова значи дека можете лесно да дистрибуирате ажурирања на повеќе машини без да мора рачно да ја инсталирате секоја поединечно. Ова заштедува време и обезбедува конзистентност кај сите машини.

Друга придобивка од користењето на овој софтвер е тоа што обезбедува подобрена поддршка за ATA хард дисковите. Ажурираните драјвери вклучени во ова ажурирање обезбедуваат подобри перформанси и сигурност при работа со овие типови дискови. Ова значи дека можете да очекувате побрзи стапки на пренос на податоци, подобрена стабилност и помалку грешки при работа со ATA хард дискови.

Покрај овие придобивки, Xserve Update вклучува и подобрувања за комуникација со сериски порти. Ажурираните драјвери вклучени во ова издание обезбедуваат подобра поддршка за сериски уреди како што се модеми, печатачи, скенери и други периферни уреди. Ова значи дека може да очекувате подобрена компатибилност со поширок опсег на уреди кога го користите овој софтвер.

Севкупно, ако барате лесен начин да ги ажурирате клиентите за администрација на серверот Mac OS X со сите најнови функции и подобрувања, тогаш не гледајте подалеку од Xserve Update за Mac OS X! Со својот моќен сет на алатки и функции дизајнирани специјално за управување со сервери на хардверските платформи на Apple, како што се моделите XServe или iMac Pro кои користат macOS High Sierra или понови верзии на истиот - нема подобар избор од ова сигурно решение за ажурирање драјвери од самиот Apple!

Клучни карактеристики:

- Обезбедува ажурирања и подобрувања

- Ги подобрува перформансите и функционалноста

- Нова верзија на апликациите Server Monitor & Assistant

- Лесна дистрибуција низ повеќе машини

- Подобрена поддршка за ATA хард дискови

- Подобрена компатибилност со сериски уреди

Системски барања:

За да користите XServe Update на вашиот систем, потребно е:

• Компатибилен Apple компјутер кој работи со macOS High Sierra или негови понови верзии.

• Најмалку 1 GB RAM (се препорачува 2 GB)

• Најмалку 500 MB слободен простор на HDD/SSD диск.

• Потребна е интернет конекција за време на процесот на инсталација (за преземање потребни датотеки).

Заклучок:

Како заклучок, Ажурирањето на XServe е суштинска алатка ако сакате да ги ажурирате клиентите за администрација на серверот Mac OS X со сите најнови функции достапни од самиот Apple! Со своите моќни сет алатки дизајнирани специјално околу управувањето со сервери на хардверските платформи на Apple, како што се моделите XServe или iMac Pro со macOS High Sierra или понови верзии на истиот - нема подобар избор од ова сигурно решение за ажурирање драјвери од самиот Apple! Па зошто да чекаме? Преземете XServe денес!

Целосни спецификации
Издавач Apple
Страница на издавачи http://www.apple.com/
Датум на издавање 2008-03-06
Датум на додавање 2008-03-06
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на матични плочи
Верзија 1
Барања за ОС Mac/OS X 10.1
Барања Mac OS X/10.1
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 255

Comments:

Најпопуларни