Apple iMovie Plug-in Pack (OS X) for Mac

Apple iMovie Plug-in Pack (OS X) for Mac 2.1.1

Опис

Ако сте корисник на Mac кој сака да создава видеа, тогаш Apple iMovie Plug-in Pack (OS X) за Mac е суштинска алатка што треба да ја имате во вашиот арсенал. Овој софтвер е дизајниран да го подобри вашето искуство за уредување видео со тоа што ќе ви обезбеди збир на ефекти, транзиции и наслови што може да се додадат на iMovie за Mac OS X.

iMovie Plugin Pack 2.1 е најновата верзија на овој софтвер и е полн со нови функции што ќе ги подигнат вашите вештини за уредување видео на следното ниво. Со овој пакет со приклучоци инсталиран на вашиот компјутер, ќе можете да креирате прекрасни видеа кои сигурно ќе ја импресионираат вашата публика.

Една од истакнатите карактеристики на овој пакет со приклучоци е неговата колекција на нови ефекти. Тие вклучуваат Flash, Ghost Trails, Mirror, Mirror Advanced и N-Square. Секој ефект е внимателно направен за да додаде уникатен шмек на вашите видеа и да се издвојат од толпата.

Покрај овие нови ефекти, iMovie Plugin Pack 2.1 вклучува и низа нови транзиции како што се Circle Closing, Circle Open, Radial Warp In, Warp Out, Wash In и Wash Out. Овие транзиции се совршени за додавање мазни транзиции помеѓу различни сцени во вашите видеа.

Конечно, има и неколку нови наслови вклучени во овој пакет со приклучоци, како што е повеќекратно зумирање на титлови, кои ви овозможуваат лесно да додавате текстуални преклопувања или натписи на врвот на вашата видео снимка.

Севкупно, ако барате лесен начин да го подобрите вашето искуство за уредување видео на Mac OS X, тогаш не гледајте подалеку од пакетот за приклучоци iMovie на Apple (OS X) за Mac!

Клучни карактеристики:

- Збир на ефекти: iMovie Plugin Pack 2.1 содржи збир на ефекти вклучувајќи Flash Ghost Trails Mirror Mirror Advanced N-Square.

- Нови транзиции: Најновата верзија вклучува Круг за затворање на кругот што отвора радијално искривување во искривување Измијте во измијте.

- Нови наслови: Превод на титл Повеќекратно зумирање, повеќекратно зумирање

- Лесен за користење интерфејс: Интерфејсот е лесен за користење што го прави лесен дури и за почетници.

- Неодредени ажурирања: Верзијата 2.1.1 вклучува неодредени ажурирања што значи дека се направени повеќе подобрувања од нејзиното последно издание.

Придобивки:

Подобрете го вашето искуство со уредување видео:

Со iMovie Plug-in Pack на Apple (OS X) за Mac инсталиран на вашиот компјутер; Ќе можете лесно да креирате неверојатни видеа благодарение на неговите достапни алатки за широк избор!

Интерфејс лесен за употреба:

Интерфејсот е дизајниран имајќи ја предвид удобноста на корисниците, така што дури и почетниците можат да го користат без мака!

Неодредени ажурирања:

Верзијата 2.1 вклучува неодредени ажурирања што значи дека се направени повеќе подобрувања од нејзиното последно издание; обезбедување на подобри перформанси во целина!

Заклучок:

Во заклучок; Ако барате лесен начин да го подобрите искуството за уредување видео на macOS, тогаш не гледајте подалеку од пакетот за приклучоци iMovie на Apple (OS X) за Mac! Со широк избор на алатки достапни; Ќе можете лесно да креирате неверојатни видеа благодарение на неговиот кориснички интерфејс! Па зошто да чекаме? Преземете сега започнете да создавате неверојатна содржина денес!

Целосни спецификации
Издавач Apple
Страница на издавачи http://www.apple.com/
Датум на издавање 2008-12-05
Датум на додавање 2008-03-10
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 2.1.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.1
Барања Mac OS X 10.1
Цена Free
Преземања неделно 22
Вкупно преземања 70798

Comments:

Најпопуларни