SpeedTools ATA Hi-Cap Driver for Mac

SpeedTools ATA Hi-Cap Driver for Mac 3.0

Mac / Intech Software Corporation / 957 / Целосни спецификации
Опис

Драјверот за поддршка на SpeedTools ATA Hi-Cap е моќна софтверска алатка дизајнирана да овозможи користење на ATA-дискови со продолжен капацитет на постари компјутери Macintosh. Овој двигател е специјално создаден за Macintoshe со пред-огледани врати G4 и G3, вклучувајќи ги Cube, PowerMacs, PowerBooks, iBooks и iMac кои работат со MacOS X верзии 10.2 и понови.

Со зголемената побарувачка за поголеми капацитети за складирање во денешното дигитално доба, може да биде фрустрирачки да откриете дека вашиот постар Macintosh компјутер не може да ги поддржува овие понови дискови. Сепак, со двигателот за поддршка на SpeedTools ATA Hi-Cap, можете лесно да го надградите вашиот систем за да поддржува ATA-дискови со продолжен капацитет со големина поголема од 128 гигабајти.

Овој драјвер вклучува интелигентна алатка за инсталација/отстранување што го олеснува инсталирањето и отстранувањето на софтверот по потреба. Доаѓа и како дел од пакетот SpeedTools Utilities или како самостоен производ.

Една од клучните придобивки на овој софтвер е неговата способност да го продолжи животниот век на вашиот постар Macintosh компјутер со тоа што ќе ви овозможи да ги искористите предностите на поновата технологија без да морате целосно да купувате нов систем. Ова не само што ви заштедува пари, туку и помага да се намали електронскиот отпад со тоа што ќе го чувате вашиот стар компјутер надвор од депониите.

Покрај тоа, клиентите кои купиле претходни верзии на овој производ од веб-локацијата на Intech можат да се најават и да го добијат своето бесплатно доживотно ажурирање. Ова осигурува дека секогаш имате пристап до најновата верзија на оваа моќна софтверска алатка без да мора да плаќате дополнителни трошоци или да купувате нови лиценци.

Генерално, ако барате сигурно решение за надградба на капацитетите за складирање на постарите Macintosh компјутери со ATA-дискови со продолжен капацитет поголем од 128 гигабајти, тогаш не гледајте подалеку од двигателот за поддршка на SpeedTools ATA Hi-Cap!

Целосни спецификации
Издавач Intech Software Corporation
Страница на издавачи http://www.speedtools.com
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2008-04-11
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на матични плочи
Верзија 3.0
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.2
Барања MacOS X (10.2 or later) ATA Drive greater than 128 Gigabytes in size G3 or G4 (which not currently support extended capacity drives)
Цена $24.95
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 957

Comments:

Најпопуларни