NewsTicker for Mac

NewsTicker for Mac 2.36

Mac / Nullriver Software / 1248 / Целосни спецификации
Опис

NewsTicker за Mac е моќен и лесен за користење RSS/RDF/ATOM-тикер за вести што доаѓа со прекрасен интерфејс за какао, гласовна контрола и способности за синхронизација на iPod. Овој софтвер е дизајниран да ви помогне да останете во тек со најновите вести и информации од вашите омилени веб-локации.

Со NewsTicker за Mac, можете лесно да се претплатите на вашите омилени RSS доводи и да добивате ажурирања во реално време на вашиот десктоп. Софтверот ги поддржува сите главни RSS формати вклучувајќи RSS 0.9x, 1.0, 2.0, Atom 0.x и Atom 1.x.

Една од истакнатите карактеристики на NewsTicker за Mac е неговиот интуитивен кориснички интерфејс што го олеснува навигацијата низ вашите доводи и читањето написи без никакво одвлекување. Софтверот исто така ви овозможува да го приспособите изгледот на тикерот со избирање од различни фонтови, бои, големини и стилови.

Друга одлична карактеристика на NewsTicker за Mac е неговата функционалност за гласовна контрола која ви овозможува да комуницирате со софтверот користејќи едноставни гласовни команди. Оваа функција е корисна кога сте зафатени со други работи, но сепак сакате да бидете во тек со најновите вести.

Покрај способностите за гласовна контрола, NewsTicker за Mac нуди и синхронизација на iPod, што значи дека можете да ги префрлите вашите претплатени доводи директно на вашиот iPod за да можете да ги читате додека сте во движење.

Севкупно, NewsTicker за Mac е одличен избор ако барате доверлив тикер за вести што е лесен за користење, но полн со корисни функции. Без разлика дали сте обичен читател или моќен корисник на кој му треба пристап до повеќе доводи одеднаш - овој софтвер има сè покриено!

Целосни спецификации
Издавач Nullriver Software
Страница на издавачи http://www.nullriver.com/
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2008-05-14
Категорија Прелистувачи
Под категорија Читатели на вести и читачи на RSS
Верзија 2.36
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3
Барања Mac OS X 10.3 or higher Second generation iPod or newer (for iPod sync)
Цена $10.00
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1248

Comments:

Најпопуларни