Bezipped for Mac

Bezipped for Mac 1.0

Mac / Fruit Stand Software / 981 / Целосни спецификации
Опис

Безипиран за Mac: The Ultimate File Compression and Archive Utility

Дали сте уморни од справување со големи големини на датотеки за кои е потребно вечно да се префрлат или споделуваат? Дали сакате сигурен и ефикасен начин за компресија на вашите датотеки без да се загрози нивниот квалитет? Не гледајте подалеку од Bezipped за Mac, врвната алатка за компресија и архивирање датотеки.

Изграден на врвот на алатката за командна линија bzip2 што доаѓа со Mac OS X, Bezipped нуди низа функции и придобивки што го прават да се издвојува од другите алатки за компресија. Со својот интуитивен интерфејс и моќните способности, Bezipped е совршено решение за секој што треба редовно да ги компресира датотеките.

Што е Bezipped?

Bezipped е алатка за компресија и архивирање на датотеки дизајнирана специјално за корисници на Mac. Тоа ви овозможува да креирате компресирани архиви на вашите датотеки, што ги прави помали по големина за да можат лесно да се споделуваат или префрлаат. За разлика од другите алатки за компресија, Bezipped создава помали архиви од оние генерирани од функционалноста на Finder's Compress.

Една од клучните предности на користењето на Bezipped е неговата способност да креира безбедни архиви на Windows. Ова се архиви без страшни. _ датотеки што можат да предизвикаат проблеми со компатибилноста при пренос на датотеки помеѓу различни оперативни системи. Со Bezipped, можете да креирате архиви кои се компатибилни и со Mac и со компјутери, што го олеснува споделувањето на вашите датотеки со други од кога било.

Како работи?

Користењето на Bezipped е лесно - едноставно повлечете ги и испуштете ги датотеките во прозорецот на апликацијата, изберете ги претпочитаните поставки (како што е нивото на компресија) и кликнете на „Креирај архива“. Софтверот потоа ќе ги компресира вашите датотеки во формат на архива (како. zip или. tar.gz) кој може лесно да се сподели или префрли.

Една од одличните работи за користење на Bezipped е неговата флексибилност - можете да изберете каде сакате да ги ставате вашите компресирани архиви (како на надворешен хард диск), што ви дава целосна контрола врз начинот на управување со вашите податоци.

Карактеристики

Еве некои од клучните карактеристики понудени од Bezipped:

- Создава помали архиви од функционалноста на Finder's Compress

- Создава безбедни архиви на Windows без. _ датотеки

- Поддржува низа формати на архиви, вклучувајќи. патент,. тар.гз,. bz2

- Им овозможува на корисниците да изберат каде сакаат да се зачуваат нивните компресирани архиви

- Нуди приспособливи поставки како што е нивото на компресија

- Интуитивниот интерфејс го олеснува користењето за секој

Придобивки

Има многу придобивки поврзани со користењето на Bezipped:

1. Заштедува простор: со компресирање на вашите датотеки во помали големини, ќе заштедите вреден простор на дискот на вашиот компјутер или надворешен хард диск.

2. Побрзи преноси: помалите големини на датотеки значат побрзо време на пренос при споделување или пренесување податоци помеѓу уреди.

3. Компатибилност: со безбедните архиви на Windows создадени од BeZIPPED, нема потреба да се грижите за проблемите со компатибилноста при споделување податоци помеѓу различни оперативни системи.

4. Приспособливи поставки: имате целосна контрола врз тоа колку компресија се применува благодарение на приспособливите поставки како што е нивото на компресија.

5. Лесен за користење интерфејс: Дури и ако ова е прв пат да користите компресор за датотеки, интуитивниот интерфејс на BeZIPPED му го олеснува на секој да започне веднаш.

Заклучок

Како заклучок, ако барате ефикасен начин да ги компресирате вашите датотеки со голема големина додека го одржувате нивниот квалитет, не гледајте подалеку од BeZIPPED! Овој моќен софтвер нуди сè што е потребно за да се осигураме дека сите видови документи остануваат недопрени за време на кој било процес на пренос - без разлика дали се испраќаат преку прилог на е-пошта, прикачување на услуги за складирање облак како Dropbox/Google Drive итн., резервна копија на важни информации на надворешни дискови итн. Па зошто да чекаме? Преземете го BeZIPPED денес!

Целосни спецификации
Издавач Fruit Stand Software
Страница на издавачи http://fruitstandsoftware.com
Датум на издавање 2010-08-08
Датум на додавање 2008-05-16
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Компресија на датотека
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.5
Барања Mac OS X 10.5
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 981

Comments:

Најпопуларни