LaCie Update Tool for Mac

LaCie Update Tool for Mac 2.0.1

Опис

LaCie Update Tool за Mac е софтвер за ажурирање на фирмверот дизајниран да ги подобри перформансите на LaCie FireWire и USB-дисковите. Овој софтвер е специјално развиен за корисници на Mac кои поседуваат надворешни хард дискови LaCie и сакаат да ги одржуваат своите уреди ажурирани со најновиот фирмвер.

Со оваа алатка, можете лесно да го ажурирате фирмверот на уредот LaCie без никакви проблеми. Софтверот доаѓа со интуитивен интерфејс што го прави лесен за користење дури и за почетници. Исто така, поддржува повеќе јазици, што го прави достапен за корисници од различни делови на светот.

Алатката за ажурирање на LaCie за Mac е компатибилна со различни модели на LaCie FireWire и USB-дискови, вклучувајќи Rugged Thunderbolt, Rugged Mini, Porsche Design Mobile Drive, d2 Quadra и многу други. Ова значи дека без оглед на тоа кој модел го поседувате, можете да ја користите оваа алатка за да го одржувате вашиот уред да работи непречено.

Една од клучните придобивки од користењето на овој софтвер е тоа што помага да се подобрат вкупните перформанси на вашиот LaCie погон. Ажурирањата на фирмверот се од суштинско значење бидејќи ги поправаат грешките и грешките во претходните верзии, а исто така додаваат нови функции кои ја подобруваат функционалноста. Со редовно ажурирање на фирмверот на вашиот уред користејќи ја оваа алатка, можете да обезбедите оптимални перформанси во секое време.

Друга предност на користењето на LaCie Update Tool за Mac е тоа што обезбедува компатибилност помеѓу вашиот уред и другите хардверски или софтверски компоненти на вашиот компјутерски систем. Проблемите со некомпатибилноста може да предизвикаат губење на податоци или корупција; оттука, ажурирањето на сите компоненти обезбедува беспрекорна работа без никакви икање.

Процесот на инсталација за оваа алатка е јасен; едноставно преземете ја датотеката од официјалната веб-локација и следете неколку едноставни чекори наведени во упатството за корисникот обезбедено од LaCie. Откако ќе се инсталира на вашиот компјутерски систем, поврзете го надворешниот хард диск преку USB или FireWire кабел, а потоа стартувајте ја апликацијата за да проверите дали има достапни ажурирања.

Како заклучок, ако сте корисник на Mac кој поседува надворешен хард диск(и LaCie), тогаш добивањето на оваа алатка за ажурирање на фирмверот треба да биде врвен приоритет бидејќи ќе помогне вашиот уред да работи оптимално, а истовремено да обезбеди компатибилност со друг хардвер/софтвер компоненти на вашиот компјутерски систем. Со неговиот лесен за користење интерфејс и поддршка за повеќе јазици, плус компатибилност со различни модели - нема причина да не се обидете!

Целосни спецификации
Издавач LaCie
Страница на издавачи http://www.lacie.com/
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2008-06-25
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на матични плочи
Верзија 2.0.1
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel
Барања Mac OS X 10.4 PPCMac OS X 10.3.9Mac OS X 10.4 IntelMac OS X 10.0Mac OS X 10.1Mac OS X 10.5 PPCMac OS X 10.2Mac OS X 10.5 IntelMac OS X 10.3Mac OS Classic
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6532

Comments:

Најпопуларни